ivy17 19.10.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 AAAAAAAAA.......ach, przepiękna Super się prezentuje :yes: idealna do tego pomieszczenia a jak jeszcze spełnia wasze wszystkie oczekiwania to już 100% sukces :D ciasto :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.10.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Wow, co za kuchnia!!! Styl nowoczesny to nie moja bajka, ale ta kuchnia jest po prostu niesamowita. Szyk i elegancja. Po prostu szał ciał i uprzęży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.10.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 No tak, Ty teraz na bieżąco, ja już te techniczne sprawy pozapominałam Tak, zwykle na odwiedzających nas właśnie ta przestrzeń robi wrażenie, bo domek z zewnątrz wydaje się malutki A no trochę jestem i faktycznie robi wrażenie, z zewnątrz wydaje się taki mały domek, ale jak się wejdzie do salonu, i spojrzy w górę, to wygląda to wręcz ... majestatycznie usiądziesz dodatkowo w fotelu ze zwierzakiem/mężem/żoną/kochankiem/kochanką/piwem/winem/... (co kto woli ) i jest też przytulnie co to za kolor blatu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.10.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 okuchnia! allle kuchnia!!! piękna, bez dwóch zdań gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.10.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Pusiaaaaaaa !!!!cudna jest!na taką czekała m:):DD Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.10.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 no Pusia kawał kuchni!! wypatrzyłam pewną cudną cudność - czy to blanco culina??? a powiedz cała wysoka zabudowa jest głębsza pod lodówkę? czy tylko boczek jest głębszy i to atrapa, bo szafki są standardowe 60tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 20.10.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 no w końcu! piękną kuchnie macie Pani, piękną a gdzie te pyry na tysiąc sposobów ? zamiast pyrów są koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.10.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Biorę ciacho naprawdę wyszło super Ja też nie mogłam się nawierzyć jak to lekko wszystko chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.10.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 hehehehe to czekamy na kulinaria w takim razie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.10.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Pusia, tylko nie ugotuj Małej Cholery Przyjęłam do domu Gangstera on chyba z rok starszy o M.Ch. i wszędzie mam go pełno. A najgorzej poruszać się po kuchni - spec od slalomowania między nogami. Już kilka razy mało orła nie wywinęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.10.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Myślę, że jako kiciuś w wieku M.CH. byłby tak samo „nieznośny”. Jest więc nadzieja, że za rok Mała Cholera też zacznie „normalnieć”. Dziś zdałam sobie sprawę, że choinka przed nami Jak myślisz, trzeba będzie wiązać do sufitu, żeby nie przewrócił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.10.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 u mnie choinka była w żeliwnym stojaku, dodatkowo przywalonym kowadłem :rotfl:tylko razjebła, jedynie potłukły sie wszystkie kryształowe janiołki i 3/4 bombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.10.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Pusia piękna kuchnia, w końcu się doczekałaś, też liczyłam na zdjęcia ziemniaków:) ciągle o nich myślałam, wklej proszę jeszcze raz przepis na idealne puree:) Twój blat, to nie jest przypadkiem imitacja betonu? bo wydaje mi się, że mam taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianna7 20.10.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Kobieto!!! Piękna kuchnia- bardzo nowoczesna jak i cały dom Właśnie siedzę sobie w planerze Ikei i próbuję zaprojektować coś funkcjonalnego .Szlag mnie już trafia nic mi nie pasuje, nie mieści się to co chciałabym mieć. Mąż mnie zapytał o kuchnie w domu "podgranicznym" ( tak Was sobie nazwałam) a tu proszę .... oglądam ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 20.10.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Z Ikea można kilka rzeczy kupić, ale kuchnia, ani nie jest tania, ani najlepsza jakościowo (jak dla mnie to takie meble Bodzio w wersji skandynawskiej).Z resztą sporo firm z meblami zeszła na psy. Kiedyś miałem biurko z BRW (i w zasadzie mam je do dzisiaj), wytrzymało już ze 20 lat, biurko nie do zdarcia, ale kupiona szafka od nich 5 lat temu, w zeszłym roku wyleciała na śmietnik, bo się z nią nic nie dało zrobić (a szafka zdecydowanie rzadziej była wykorzystywana. WFM faktycznie robi dobre meble - w zasadzie najlepszą reklamą mebli jest dotknąć i zobaczyć je, albo u kogoś ew jak długo są wystawione w sklepie. Wtedy widać jak one się zachowują po jakimś czasie i czy pieniądze wydane na nie są tego warte. Ja swoją kuchnię do mieszkania kupiłem 5 lat temu (a raczej zamówiłem, bo pod wymiar było robione) - kosztowała mnie taniej niż w IKEA, BRW, w porównywalnej cenie co Bodzio na promocji (zapewne dużo taniej niż w WFM) ale jestem zadowolony. Naprawdę warto dotknąć mebla zanim się go kupi i to porządnie dotknąć, nie wahając się trzasnąć drzwiami, mocniej zasunąć szufladę - jak już w sklepie coś nie gra, to w domu nie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.10.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 u mnie w domu rodzinnym zawsze było stado kotów - dachowców i koty jakoś po choinkach nie latały... czasem jak był jakis kociak to pacał łapką bombkę która najniżej wisiała... ale ogólnie choinki ich nie interesowały... Chociaż twój mały łobuz może różne rzeczy wyprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.10.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Swoją drogą bardzo ładne puchate bombki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.10.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 A nie brakuje Wa m tego świątecznego akcentu? Dom nowiutki jak z igiełki, uroczy, może warto pierwsze święta szczególnie zaakcentować Wieszamy bombki u sufitu poza zasięgiem kocich łapeczek Tu fajne propozycje ścienne. Też można wyżej I na koniec UP SIDE DOWN Do tego na pewno by się nie dostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.10.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 koty po prostu chciały swoja osobą dodać uroku choince, bo jakaś taka bidna była, mało puchata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.10.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Moje koty się po szprosach wspinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts