Emila3000 20.10.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Moje 6 kulek to w ogóle maksymalne wariaty... latają chmarą jak szarańcza jak wpadną do domu to wszystkie od razu wiszą na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianna7 20.10.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 (edytowane) ekhm.. że wrócę do Twej kuchni pięknej, tak wyczekiwanej, przegrała z kotami... pytanie mam. Czy okno w kuchni było w projekcie czy dołożyliście je extra? Czy jest taka możliwość ? czy wymiary kuchni to 3m/2.5 jak w projekcie I5 ?Czy możesz podać wymiary poszczególnych elementów? pozdrawiam- nadal dumam...P.S. czy mogę zaśmiecać dziennik tu czy lepiej pisać priv? Edytowane 20 Października 2015 przez adrianna7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.10.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Tak, tak tak - prawda, że cudna ... prawda a masz namiar na cenę znośną może???? ciągle się na nią czają, ale ponad tysiak mnie przerasta choć może w końcu przeboleje i zapłacę bo żadna inna mi nie pasuje chlapie ona bardzo??? ... Jest głębsza ... a szuflady też masz głębsze?? szukam właśnie prowadnic by zrobić zabudowę jak Ty - głęboką jak lodówka - i kurna nie widzę dłuższych niż 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 20.10.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 (edytowane) jak chcesz adrianna, to oprócz samych projektów na stronie masz jeszcze coś takiego: wirtualny planer możesz sobie zbudować domek jaki chcesz. A jak zdecydujesz się na jakiś kształt, to napisz do nich, to Ci jakieś gotowe projekty podeślą, ja tak zrobiłem, dostałem "projekty", wybrałem jakiś, pozmieniałem i czekam na architekta aż się ogarnie szukam właśnie prowadnic by zrobić zabudowę jak Ty - głęboką jak lodówka - i kurna nie widzę dłuższych niż 60cm prowadnice 60cm są chyba do szafek głębokich 70cm - a lodówki, chyba głębszej nie masz? Edytowane 20 Października 2015 przez molikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.10.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Pusia, jeszcze słówko o sierściuszkach. Może te Twoje tak reagują na nowości? Może za mało latają na zewnątrz domu? Może się ciut nudzą?Moje mają w nosie ludzkie sprawy, chyba, że można dostać coś smakowitego i niecodziennego, albo zostać potężnie wymasowanym po brzuszku. Zero drapania mebli, zero zainteresowania kwiatkami. Co innego woda lecąca z kranu. Ta przykuwa szczególnie Spinozę. Mają kocie drzwiczki i łażą po ogrodzie ile chcą i kiedy chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianna7 20.10.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 molikk dzięki za planer ,będę go rozkminiać - mam jeszcze większy mętlik w głowie....dobrze ,że czas mnie nie goni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianna7 20.10.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Elementów czego?? myślałam o meblach , wiesz muszę sobie skonfrontować z rzutem projektu na papierze...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.10.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Pusia gratuluję pięknej ,nowoczesnej kuchni:) Elegancko i mało sprzątania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 21.10.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 U nas ta część z architektem też się przeciągała. Trzeba dzwonić i się dopominać. dzwonię ponaglam, ale przecież nikogo do szybszej pracy nie zmuszę -ot taki jest klimat tej branży - alternatywa niestety zbytnio nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.10.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Pestko, persy mają ponad 10 lat, są ciekawskie, ale Małą Cholera rozruszał je w sposób właściwy dla siebie. Nie mówię, że dopóki go nie było w domu był spokój i cisza, bo były galopady, fikołki i wariacje, ale nie na taką skalę. Persów na dwór nie wypuszczę, nie ma takiej opcji. A z Cholerą zobaczymy, może po kastracji, może jak będzie starszy... Przez nasz dom przewaliło się sporo kotów przez ostatnie 16 lat, ale Mała Cholera bije wszelkie rekordy Witam, Zaciekawił mnie wątek koto-futrowy. Pytanie z ciekawości "Mała Cholera" to oficjalne imię kota? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 21.10.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ale jak skończycie papierologię to potem będzie moment Jak dostanę pozwolenie na budowę, to będzie moment. Architekt już kończy swoją robotę, czekam na branżystę od pradu i wod-kan i będzie koniec. Dzisiaj pojawiła się obok drogi woda na mapie - ale co z tego, odbiory potrwają z jakieś 2-3 tyg do tego jakaś umowa przekazania wodociągu gminie - więc projekt do pozwolenia pójdzie bez wody A skąd Nazywa się Draco (z Harrego Pottera) - Drakuś Mała Cholera to tylko przydomek artystyczny Czyli jak Cię wkurzy i chcesz mu dogryźć to wołasz Lucuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 21.10.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 (edytowane) No to przecież mówię, że papierologię - a pozwolenie na budowę to wg Ciebie co?? I od tego momentu już z górki Co Ty, nigdy się nie "wkurzam" na koty ani psy, najwyżej na ludzi Czekanie na pozwolenie to: oczekiwanie aż Pani w urzędzie wypije odpowiednia ilość kaw, by usiąść do projektu i szukać dziury w całym a później to faktycznie z górki jest, chociaż potwierdzę to jak już będę na tym etapie (pewnie wtedy pojawiają się inne problemy ) Ciekaw jestem twojej reakcji, jak wrócisz z pracy a tutaj kawałek twoich nowych drzwiczek od szafki w kuchni (względnie szuflady) będzie odgryziony ... bo miałczenie było nudne Edytowane 21 Października 2015 przez molikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 (edytowane) FEeeeee..... Molikk, koty nie gryzą mebli Co najwyżej wyprują flaki z jakiejś poduchy, albo wytarzają się zostawiając tony futro w Twojej ulubinej marynarce Edytowane 21 Października 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.10.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 możesz mi napisać jaki masz model lodówki i ile cm masz luzu pomiędzy nią a zabudową???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 21.10.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Wszystko mogę moim kotom zarzucić, ale mebli nie niszczą. Bardzo intensywnie korzystają za to z drapaka. Kocia logika: tutaj zawsze stał drapak, teraz jest szafka, czyli to mój nowy drapak Pestka ja miło wspominam tylko 2 koty, na podstawie pozostałych raczej nie mam dobrego zdania o kotach Ale rozumiem, że ludzie dzielą się na tych co kochają koty i tych co kochają psy - co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.10.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 FEeeeee..... Molikk, koty nie gryzą mebli Co najwyżej wyprują flaki z jakiejś poduchy, albo wytarzają się zostawiając tony futro w Twojej ulubinej marynarce Oczywiście udeptując ją najpierw, czyli zaciągając materiał pazurkami I nagle mamy marynarkę w stylu "wintage" "Drakuś", bardzo ładne imię dla kota Jak i oryginał - niezłe ziółko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.10.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Czy można gdzieś zobaczyć jego zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.10.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 kotki mają noski stworzone do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 I brzusie tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 21.10.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam czytając twój dziennik po prostu mnie zatkało nie sądziłam ze tak szybko można postawić domek ogród masz prze piękny a kuchnia też bardzo ładna pozdrawiam i będę zaglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts