aniqa1982 27.10.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 (edytowane) No ja akurat wszystko mam !:)dzięki Smakowicie to wygląda!! :):):) Edytowane 27 Października 2015 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.10.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ojaaaaa az mi slinka cieknie! przepis zapisuje i na pewno wyprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 27.10.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Przepis napewno wyprubuję Poproszę o więcej takich przepisów bo ja lubię eksperymentować w kuchni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 27.10.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 może Pusia zamiast dziennik budowy powinnaś prowadzić blog o kotach i jedzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 27.10.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ewentualnie blog o jedzeniu kotów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.10.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ewentualnie blog o jedzeniu kotów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 27.10.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 no blog o tym, co powinny jeść koty ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 27.10.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 no blog o tym, co powinny jeść koty ;> tak sobie to tłumacz http://screencrush.com/442/files/2012/05/Alf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 27.10.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 (edytowane) wchodzisz między koty to miałcz jak one (a przynajmniej nie szczekaj ) to jak już żartujemy: kanapka no i z serii prawdy której nikt nie chce słyszeć: Bogu a tu trochę bardziej na serio, jakby ktoś miał wątpliwości, że koty i psy to "kuzynostwo": info Edytowane 27 Października 2015 przez molikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.10.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 kotów ani żadnych innych zwierząt nie powinno się jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Niestety jesteśmy mięsożercami z natury, drapieżniki i już. Ale ja tam królików nie jadam. Miałam jednego i żadnych tuptusiów już w życiu do ust nie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 27.10.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Akurat my jesteśmy tym, kim chcemy być i kim nam się opłaca być i stąd nasz sukces ewolucyjny, bo jesteśmy wyjątkowo wręcz … nikim. I wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 27.10.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 kotów ani żadnych innych zwierząt nie powinno się jeść a po co one są? Niestety jesteśmy mięsożercami z natury, drapieżniki i już. Ale ja tam królików nie jadam. Miałam jednego i żadnych tuptusiów już w życiu do ust nie wezmę. a co to ma wspólnego i innymi królikami do zjedzenia? jakbyś miała krowę to byś wołowiny nie jadła a jak kury to rosołu nie? w naturze człowieka jest jak piszesz jedzenie mięsa.. a zwłaszcza jak ktoś pracuje fizycznie to żeby zastąpić mięso trzeba by naprawdę się nakombinować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 No, tak mi się porobiło Uznałam królika za zwierzaka domowego. Może dziwne, ale tak się właśnie stało. Krów Ty też nie jadasz, bo one hodowane są z powodu mleko i cielaki. A jak już nie dają mleka, to ich mięso jest niezbyt nadające się do jedzenia. Jemy cielaki, byczki, to co młode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 27.10.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 wołowina to wołowina - z wolu czyli z krowy ja prosty chłopak jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.10.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Pestuś ja postaram się wrzucić u Pusi fotki mojego sliczniusiego króliczka MINIATURKĘ ! Przy zakupie i po roku :jawdrop: Był taki słodziutki malusi, a teraz jest dużasty! Ale grzywke dalej ma na bok :lol2: Mą ż się śmieje ,że na pasztet go przerobi niedługo! Ale śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.10.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Wpadam, czytam, ale nie pisałam tu już od daaaawna. Mieszkając u teściów mamy w domu kocura-włóczęgę. Jestem absolutnie zadziwiona, z jakim stoickim spokojem znosi tarmoszenie przez małe dzieci. Po prostu jest drzewem rosnącym na brzegu rzeki, tybetańskim mnichem, kwiatem lotosu A jak ma dość to idzie się włóczyć i wraca jak dzieci nie ma lub śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Pestuś ja postaram się wrzucić u Pusi fotki mojego sliczniusiego króliczka MINIATURKĘ ! Przy zakupie i po roku :jawdrop: Był taki słodziutki malusi, a teraz jest dużasty! Ale grzywke dalej ma na bok :lol2: Mą ż się śmieje ,że na pasztet go przerobi niedługo! Ale śmieszne Tuptuś nigdy nie urósł, mieścił się na dwóch dłoniach. Króliki są urocze. Mój mieszkał z nami jeszcze w bloku. Klatkę miał zawsze otwartą i nigdy nie brudził w mieszkaniu. Bawił się w berka i spał na kolanach gdy oglądałam tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.10.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 O króliczku też myślałam, albo o prosiaczku morskim, albo o szynszylku.... Julka strasznie mnie męczy o zwierzątko, ale boję się, że wcześniej czy później nas uczuli. Mąż już ma alergie na myszki przy alergii na koty podobno uczulać mogą inna puchate stworzenia.. i chyba to sie sprawdza Może znacie futrzaste stworzenie, które nie uczula ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.10.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 u Julki tak U mnie i u męża alergia jest dużo bardziej nasilona, testów nie robiliśmy, ale objawy pojawiają się po kilku sekundach kontaktu z kotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts