pestka56 10.11.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 A ja myślałam, że historia zeżarcia szarlotki przez Gizmo i miłość mojej Spinozy do kruchych ciasteczek to coś wyjątkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Niezle opowiesci z tym sernikiem Emilka, mam nadzieje, ze kotus ma sie dzisiaj rownie dobrze. Wymiziaj go ode mnie... My nasza Cholere widzielismy od zeszlej srody do soboty...smiejemy sie, ze to juz jest Tygrysica a nie mala Kicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.11.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Melduje, że stworzonko jest non stop miziane czuję się już lepiej. Cały dzień zapierdala po salonie za piłeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.11.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Cały dzień zapierdala po salonie za piłeczką To bardzo dobry znak. Widać, że kuracja pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.11.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Już się częstuję! Uwielbiam tiramisu Pięknie Ci wyszło, Pusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.11.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Już się częstuję! Uwielbiam tiramisu Pięknie Ci wyszło, Pusiu A dziękuję Też uwielbiam to ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.11.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 ja też uwielbiam!!! chociaż robię je bez surowych jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.11.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Tiramisu za mną chodzi od kilku tygodni ale z surowymi jajkami nie zrobię. Boje się ich od czasu jak widziałam co z człowiekiem robi salmonella (mój tata się struł jak chodziłam do podstawówki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.11.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ja się chyba bakterii nie boję, nie ruszę po prostu nic surowego, Nawet jajecznice ścinam na wiór, bo jak tylko poczuję surowe białko na języku mam odruch Tiramisu robię z bitą śmietaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.11.2015 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Tiramisu robię z bitą śmietaną No jasne, a jak inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.11.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ja z mascarpone ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.11.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 a tak a propos, które mascarpone polecacie. Kupiłam raz jakieś włoskie - smakowało jak twaróg marnej jakości, do tego miało grudki. Boję się kolejny raz ryzykować i jadę na Piątnicy. Tak sobie myślę, że moje tiramisu ani trochę nie przypomina tego prawdziwego, bo biszkopt sama piekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.11.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 prawdziwe tiramisu robi się z utartych żółtek, serka a puszystości nadaje piana z białek a nie śmietana. Ja żółtka i białka zastępuję śmietaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.11.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 No wiem, wiem (26 lat pracy w szpitalu), ale to samo może się stać przy nieprawidłowej obróbce kurczaka A tiramisu jadam tylko własnoręcznie zrobione na szcescie jestem wege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.11.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Dobrze, ze wczoraj tutaj nie zagladalam... bo by mi jezyk do du** uciekl..chociaz i tak tego nie uniknelam... kur*** smaka mi narobila cholera jedna no teraz bede musiala czyms buzie zapchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.11.2015 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 cholera jedna no :lol2: Ale ... że ... co.. ja ta cholera?????????? No to pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.11.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Ale ... że ... co.. ja ta cholera?????????? No to pięknie nieee sasiadka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.11.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 No ja teraz muszę znaleźć sposób by zrobić tiramisu w formie ciasteczek albo jakiś deserów bo mamy taki mikro-piekarniczek do zapiekanek - pełnowymiarowanego brak. A moja ochota która za mną chodziła od miesiąca przerodziła się w taki przymus że jak za chwilę nie zrobię to wybuchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 12.11.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) no patrzcie jaki przypadek.. dzisiaj kupiłem dwa pudełka mascarpone w lidlu (bardzo dobre do tiramisu) - jestem wytrawnym koneserem ciast, robionych przez moją żonę.. może do tiramisu kawkę : Edytowane 12 Listopada 2015 przez _artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dziś najszczęśliwszy dzień dla wszystkich kociar 13 i piątek! Hi, hi......?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.