pestka56 17.12.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Taka logistyka u nas, to dopiero jak będą wszystkie części półek bibliotecznych gotowe. Póki co wszystko jest tak przemieszane, że czasem ciężko znaleźć poszukiwany tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 18.12.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Właśnie dostałam cynk, że TeCe sprawdzony organoleptycznie, wymierzony, przymierzony - będzie pasował do naszych profili bez rozbierania całej łazienki super, liczę na spora dokumentację foto z montażu i efektów końcowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.12.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 super, liczę na spora dokumentację foto z montażu i efektów końcowych Z montażu na bank, ale z efektów końcowych??? A co masz na myśli?? Bo jak z używania to jesteś świntuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Oj Pusiu, toż przeciez najpierw trzeba wszystko poustawiać na właściwym miejscu i wyrzucić kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 24.12.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Życzy Marlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianna7 27.12.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 W sobotę mieliśmy sympatyczne odwiedziny forumowe - serdecznie pozdrawiamy Oczywiście Mała Cholera zachowywał się skandalicznie Przepraszam że tak po czasie... Bardzo jesteśmy szczęśliwi i zadowoleni dzięki tej gościnie u Was, bardzo dziękujemy, po stokroć , już mamy pewność teraz cała naprzód! Osobiście cieszy mnie fakt iż jesteście tak niesamowicie życzliwi i szczerzy, że poświęciliście nam tak dużo czasu... Oczywiście najmniejsi mieszkańcy również OK- nie może być inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Trzymam kciuki za kocurka,ale na pewno da radę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.01.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 No i miałaś rację Bał się przy samych wybuchach, ale jak zobaczył, że coś błyska za oknem, to siedział i patrzył z zapartym tchem Wiedziałam,że jest wyjątkowy:yes: Tofika też nie ruszały żadne wybuchy,całą noc spokojnie przespał w wiatrołapie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.01.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 przed sylwestrem zrobiliśmy próbę z petardą - jak koty zareagują.... nawet wąsem nie ruszyły, a nawet zainteresowały się tym co tak wybucha śmiesznie wiec nie mieliśmy z nimi problemu w sylwestra. ciężko byłoby pochować 8 szt, kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Najlepiej pod łóżkiem. Moje, jak mają jakiś problem zmykają do sypialni i pod łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.01.2016 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 chętnie bym je do łóżka nawet wzięła mrrrrrrrrrr ale mąż nie pozwoli może męża na koty wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.01.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Cześć czołem kluski z rosołem !!! :):) Jak samopoczucie w Nowym Roku? U mnie dziś - 17 stopni!! wrrrrrr Na szczęście cał rodzinka w domku:)Dziecko dopiero w czwartek idzie, mąż jutro a ja też w czwartek bo sie pochorowałam i kaszle tak ,że mało płuc nie wypluję A jelitówka to co drugi dom nawiedziła w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.01.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Julka miała jelitówkę, w tygodniu przed świętami. Ja w tym czasie ostro się zabrałam za generalne porządki w domu, takie jeszcze po przeprowadzkowe - rok minął a ja nadal mam kilka kartonów nie rozpakowanych później przygotowania do świąt - zrealizowałam komiks wrzucony u Tomkowej później święta, a teraz powoli nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.01.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Trzymam kciuki za szalonego kocurka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.01.2016 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Trzymam kciuki za szalonego kocurka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.01.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Ile ma miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 To rób czarne szkło także jako blat U nas -15 i 1 cm śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.01.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Odpowiedni wiek dla kocurka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 04.01.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Pusia kochana mam pytanie, kiedy można kotkę ją wysterylizować, w którym miesiącu życia ? serce mnie boli na samą myśl o tym; ale nie nie mam w planach powiększenia rodziny i chciałabym zawczasu zapobiec.... już jakiś obcy kocur zaczyna się kręcić kolo domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.01.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 kotki dojrzałość osiągają koło 7-8 miesiąca też zaraz wiozę Ciapkę na zabieg. Nie wyobrażam sobie inaczej. Później wiozę kocurka, teraz leczy nóżkę, na antybiotykach jedzie... Kotki po operacji błyskawicznie dochodzą do siebie, Kicia na drugi dzien po operacji karmiła normalnie pomponiki - tzn jednego, tego co był po operacji, i razem z nią w domu dochodził do siebie. rana ładnie się goi, szybko zarasta, kotkowi nie dokucza. Chociaż ciapka ma ostro nasrane w głowie, nie wiem czy sobie tych szwów w akrobacjach nie pozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts