AnikoPL 17.02.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 W końcu mamy luty jest zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.02.2016 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Biało? U mnie w poniedziałek dopiero stopniał poprzedni śnieg i nie wyczekuję kolejnej dostawy W przyszłym tygodniu chcę dom tyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 UPS :hug:Pusieczku.A u nas dziś słońce i wiatr ze wschodu. Dziś skończyłam rozsadzać irysy pumila. Wyszło 10 sztuk po podziale posadzonych 4 lata temu 12 irysków – żółte Ritz i niebieskie Litle Saphire. Rozsadziłam też 2 kępy liliowców Stela d'oro i mam teraz 6. Mam nadzieję, że się ladnie rozrosną. Jutro wykopuję następne liliowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 17.02.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 U mnie za oknem biało, właśnie intensywnie pada śnieg, jest minus 2 stopnie http://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-luban,cId,19244 http://www.radareu.cz/ http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=1070 U mnie rano zaszroniony samochód, więc z lenistwa poszłam do pracy pieszo xD Ale cały dzień piękne słonko było i po powrocie okazało się, że autko pięknie odtajało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 17.02.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Pusiu to chwilowy przerywnik w przedwiośniu U mnie było zimno ,ale obyło się bez śniegu...jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Pusia, u nas wiosna, ale tak zajebiscie wieje i to naprawdę potwornie zimnym wiatrem, ze mało mi łba nie urwie. Kwiatki z ziemi juz wylazły, trawka odbija a masz wrażenie, ze jesteś na syberi. Chyba juz wole snieg niz te cudne psie gówna, które dekoruja kazdy trawnik i chodniki. Trzymaj sie ciepło i otocz sie futrami. Masz ich ponad standard to korzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 18.02.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 To się nazywa budowanie napięcia... A ja sobie uświadomiłam, że liliowce czas rozsadzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ojj tak... Pestka obiecuje i obiecuje... jak dobrze pamietam to dwa lata juz przelecialy z tym watkiem i nadal go brak nununu Pestka Obiecanki cacanki Pusia... no widzisz.. Ci co chca snieg go nie maja, a Ci co nie chca, maja az nadmiar.. wszystko na przekor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Mel, a jak Ty i Karolina czmychęłyście sobie na facebook, to ładnie ;( Gaja, liliowce... już mnie plecy bolą, a tylko jedną kępę dziś ruszyłam. Z 70 cm2 irysów Pumila rozsadziłam 3m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Pestka, a co ma moje konto na fb z Twoim "dziennikiem"? by je zalozyc to tylko wpisac tytul i heja.. posty powoli same poleca... i bez uszczypliwosci prosze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 19.02.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Pesteczko, ja też dołączam się do próśb o Twój własny wątek. Jesteś kopalnią wiedzy, szczególnie dla mnie i podobnych początkujących ogrodników. Dziś też będziesz walczyć z liliowcami? Jutro u nas śnieg zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 19.02.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Mam wszystkie oferowane przez nich róże angielskie oraz nostalgiczne, no i po kilka historycznych, wielkokwiatowych, wielokwiatowych, miniaturki, kilka pnących. To musi być piękna kolekcja! Ja mam na razie tylko trzy odmiany: Jan Paweł II, Aphrodite i Alexander McKenzie. W tym roku planuję zamówić kolejne dwie. tym razem pnące: Lagunę i New Dawn. Czy masz może któreś z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.02.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Ja mam New Dawn White i bardzo ją lubię. Powtarza kwitnienie i długo kwitnie, w tym roku kwiaty miała nawet w grudniu Cudownie pachnie, do tego skórzaste błyszczące ciemnozielone liście. Polecam! Ps. W zeszłym roku, oczywiście W tym grudnia na szczęście jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Mam znajomego z pięknym ogrodem niedaleko mnie, który o Waszych różach mówi „babskie” Ja mam 4 róże pnące: Alchymist, Sypathie, Glisaine de Feligonde, Golden-Gate. Rabatowe i okrywowe: Novalis, Solero, Studttgardia, Rose der Hoffnung, Cubana, Rhapsody in Blue. Edytowane 19 Lutego 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Babskie, to są wg niego te o pełnych kwiatach, wielkokwiatowe, generalnie także typowe angielskie. On preferuje floribundy i podobne jeśli chodzi o kwiatostany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Eeeee...tam, gada tylko, ale poza tym to mój guru w wielu sprawach ogrodniczych. Ma ogród po byku. Pracuje w nim sam tylko w weekendy z pomocą jednego miejscowego chłopaka. a już trawnik stanowi dla mnie źródło nieustannej zgryzoty. Jest cudowny jak dywan, a to nie łatwe, gdy ma taki rozmiar. Nie przepadam za trawnikami, ale ten mi imponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 jak obejrzysz, to usunę, żeby Ci nie śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.02.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Piękny ogórd :wiggle: może też taką mini łaczke z rumanków pomyślę w brzózkach, żeby mąż nie dostawał kurwicy przy koszeniu tam miedzy drzewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 19.02.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 O matko, ale tam pieknie, ale roboty to nie zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts