Mmelisa 18.06.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Witam, przyszlam z rewizyta i nie wiem od czego zaczac, bo po przeczytaniu tego http://images67.fotosik.pl/972/e04931cde2c05439med.jpg ta podowieszona platforma (w całości dzieło mojego Mężusia), nazwana przez przyjaciół "jebadełkiem" to cudne miejsce relaksu. parsknelam smiechem bo zamiast : "miejsce relaksu" przeczytalam "seksu":lol2: Jak już pisałam w komentarzach - wręcz przeciwnie: http://images12.fotosik.pl/104/2323096bf3d9bbabmed.jpg ha ha ha leżą "na łyżeczkę" http://images43.fotosik.pl/264/1472c479f5c459damed.jpg padlam :rotfl: koty sa zarabiaszcze hahaha nie w sposob napisac o wszystkim w jednym poscie bo wyjdzie dluuugi, ale fajnie sie Was czyta, o tych kosmatych lapach i kocich tylkach a tak chcialam cos napisac o domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.06.2015 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 a tak chcialam cos napisac o domku Jeszcze napiszesz Melisko, przecież to nie ostatnia Twoja wizyta?? Witaj Tola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jeszcze napiszesz Melisko, przecież to nie ostatnia Twoja wizyta?? . ostatnia? a w zyciu! gdzie mi bedzie lepiej jak nie tutaj? (i w kilku innych jeszcze watkach:D) Dom bardzo mi sie podoba i wrocily wspomnienia... Tez sie u nas ludzie wpatrywali jak na dziwakow, co to my niby robimy? dom na plycie, ale ze jak? szkoda, ze kominy postawilismy, bo wtedy by bylo myslenie jednak jak one powstawaly to nie bylo jeszcze mysli o PC natomiast o kominku juz tak komentarze o tym ze wszystko na prad Teren macie juz fajnie zagospodarowany, kazdy kat ma to "cos" Z tego co doczytalam to juz trwaja prace wykonczeniowe wnetrz i szykuje sie imprezka ze tez w "owy" weekend bede juz w NO Bo wbilabym sie, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ooo bardzo ciekawie to brzmi:yes: miejsca macie duzo wiec czemu nie korzystac z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.06.2015 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 widzialam u wujka google i tez takie cos http://dobraidea.pl/wp-content/uploads/2011/03/geodesic+dome.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.06.2015 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Hłe, hłe, hłe toś poszalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Hłe, hłe, hłe toś poszalała. zaraz na mysl przyszla mi piosenka- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jak tu nadążyć za Wami?? Pusia, Twoje koty to mistrzowie świata Ja jestem zdecydowana psiara i na ich temat mogłabym gadać godzinami A kopuła to dopiero coś! To ma jakieś swoje naukowe uzasadnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 http://northernhomestead.com/how-to-build-a-geodome-greenhouse/ Step by step jak to zrobić. Nawet rysunki są tylko nie podoba mi się ten plastik. Raczej użyłabym przezroczystego poliwęglanu U nas jest taki pusto-smutny zakamarek od zachodu, gdzie chciałabym szklarenkę postawić przytuloną do boku domu. Naprawdę mamy podobne pomysły ogrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.06.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Pusia, czy ja dobrze pamiętam, że szukasz czarnej płytki podłogowej ze specyficzną fakturą? Przeleciałam Twoje wątki i nie widzę zdjęcia, więc już nie jestem pewna, czy mi się coś nie miesza Mnie zawsze marzyła się oranżeria, taka dobudowana do domu. I jeszcze wielkie akwarium z pyszczakami. Z oranżerii musiałam zrezygnować (zmniejszanie kosztów budowy na etapie projektu), może chociaż na pyszczaki mam szansę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.06.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Nadziałam się wczoraj na takie płytki hiszpańskiehttp://www.ww38.merkurymarket.cz/gfx/merkurymarket/_thumbs/sklep_oferta/4068/bIp0v5mco1Tw4Yiqmg,3575354.jpgEmigres, 80x80 cm. Ale nie wiem czy się nada pod prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Kurcze - kapitalne... Na ścianach płytki białe (podpatrzone u Tomkowej) pod oknem i parapet "prawie czarne" (podpatrzone u Tomkowej a podłoga czarna - taki jest zamysł. Argentę Hexa znam dwie: białą i czarno-szarą, którą mam w większej łazience Mam te dwie płytki, jasną: [ATTACH=CONFIG]321064[/ATTACH] i ciemną: [ATTACH=CONFIG]321065[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Pusia, masz gdzieś rzut/projekt swojej łazienki? Nie mogę znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Bo nie dawałam jakoś rzutów. Nie zdążyłam, Najpierw się wybudowałam a dopiero założyłam dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ale czekaj szybciutko naszkicuję i skan wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Czyli ciemne ułożone do wysokości parapetu, tak? On jest na takiej wysokości jak byłoby lustro nad umywalkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Umywalka będzie do rogu, więc będzie przylegać do ściany. Jeżeli płytki będą do wysokości umywalki, to nie obawiasz się o chlapanie ściany nad umywalką po lewej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2015 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Do której lewej ??? Przodem do umywalki czy tyłem ja nie odróżniam prawej od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.06.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Przodem do umywalki:D Po prawej będziesz miała grzejnik, a po lewej ścianę z oknem Ale widzę na szkicu, że jednak jakiś odstęp będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts