mother_nature 23.02.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 U mnie w domu też większy reżim, bo doszło do tego, że psy robią wypad na kilkanaście sekund i już pod drzwiami się domagają wpuszczenia do środka. Cały dzień by tylko w domu leżały i patrzyły, czy przypadkiem nie otwieram lodówki. Dziady jedne. Koty jeszcze w miarę spoko, jak się mocniej wkurzam, to suka je rozpędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.02.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 wyobrażam sobie psa, którego miałabym wytresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2016 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Pies to pies, a KOT... no, cóż to całkiem inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Pusia masz tą samą przypadłość co ja - też nie odróżniam stron zawsze sie muszę ostro nagłowkować która to prawa a która lewa strona - najlepiej sobie pomachać łapkami - ta łapka ktorą się używa jest prawa, ta druga jest lewa) - chyba, że jesteś leworęczna - to kaplica :rotfl: Moja babcia mnie nauczyła, że trzeba się przeżegnać i od razu wiadomo, która prawa ręka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.02.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.02.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Blat z płytek - instrukcja z obrazkami: www.familyhandyman.com I filmik: https://www.youtube.com/watch?v=gsyV9UpPvVs Przyjemnego układania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Pusieczku, a jaką masz szklaną umywalkę Moja jest micha kwadratowa nablatowa Wszystko fajnie z tymi blatami kafelkowymi, pięknie to wygląda, tylko gdzie u nas kupić takie narożnikowe ? Może trzeba by zamówić w kaflarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.02.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Jedyna opcja, to chyba taka: http://www.krzemien.com.pl/images/zlecenia-nietypowe.jpg http://s2.domideco.pl/e/e1/e10a4ba483091c260447374f70901f48_1024.jpg Albo może listwy wykorzystać, w niektórych kolekcjach są, np. Paradyża Tu przykład wykorzystania pospolitych w sklepach sieciowych takich plastikowych wałków/listew, czy jak to się nazywa: Ale mozaikę chyba bym zostawiła w wersji jak na 1 zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.02.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Tak właśnie pomyślałam, że pewnie chcesz czarną mozaikę Ja bym robiła z czarnej - całość będzie wyglądała jak elegancka limuzyna, mozaika będzie dopełnieniem umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.02.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Całą. Twoja mozaika jest ceramiczna, więc powinna dać się ciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Rób czarną na całości. Tylko blat będzie wyglądał nijako, jakby czegoś zabrakło. Wstaw światło pod umywalkę Niech prześwieca do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Gładka w głębokiej czerni byłaby najlepsza. Jeśli szklana to taka http://www.mozaika-sklep.pl/pl/p/MOZAIKA-SZKLANA-CZARNA/69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 (edytowane) Edit: Zakręciło mnie i źle przeczytała Twojego posta. Edytowane 25 Lutego 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 A szklanej nie można?? Moja polowka mowi ze bardzo ciezko...on obcegami kruszyl, ale tez ciezko szlo.. Nie kumam o co chodzi z ta mozaika po calosci? ze jak? tak jak foto wyzej ze cala ala szafka pod zlewem? buuuuuuu to moj glos i mojej polowki jest na NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.02.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Mój mężuj twierdzi, że ciąć szkło owszem da się, bo wszystko da się, jakoś, tylko po co. Z przecięciem szklanej mozaiki może być problem, będą duże straty. Specjalnym nożykiem można ciąć ale cienkie szkło. Radzi, żeby się poradzić szklarza w tej materii. Ale może ogóle nie będzie trzeba ciąć prostokącików, wystarczy tylko tą matę między nimi? Popatrz Pusiu na to zdjęcie: http://www.ultimatechristoph.com/wp-content/uploads/2014/09/black-mosaic-tile-bathroom-vanities-700x604.jpg Moim zdaniem lepiej prezentowałyby się tutaj czarne umywalki, a tak, to szału nie ma. Brakuje tego efektu "wow", który będziesz mieć Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Masz rację Mother. Czarne umywalki byłyby bardzo dobre. Te jakoś robią atmoserę publicznego kibla. Mozaikę szklaną próbowałam ciąć, bo potrzebowałam uzupełnić wypadnięte kawałeczki z cudeńka, które przywiozłam z Rawenny. Chcę je zainstalować w jednej z łazienek. Mam specjalne cążki do łamania szkła i nóż do nacinania i.... poległam. W końcu udało mi się nakruszyć odpowiedniej wielkości kawałeczki, ale napsułam mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Tu można zobaczyć jak wygląda mozaika położona tylko na blacie. Jest wprawdzie biała, a mebel drewniany, ale zawsze to jakieś porównanie.http://www.remodelista.com/posts/steal-this-look-utilitarian-kitchen-in-melbourne-australiaWłaśnie zdałam sobie sprawę, że w takim układzie trzeba jakoś krawędż wykończyć, bo brzeg mozaiki nie będzie fajnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.02.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Ps. Czy ktoś mi powie jak powiększyć te cholerne miniaturki??? Ja nie mam pojęcia jak Grzejnik zajebisty! Oglądałam go wczoraj w katalogu casto. Dołączony pisak i gąbka to jak dla mnie przesada Nie mam ciągot do pisania po ścianach, a jak ktoś lubi, to przecież na lustrze można pisać czymkolwiek, choćby majonezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.02.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 To wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Wyczytałam odwrotnie niż napisałaś. Edytuj postKlikaj 2 razy prawym klawiszem myszy na miniature zdjęcia w poście Pojawi się okno i e nim wybierz rozmiar i zaakceptuj.Tak samo powieksza się zanim nowo pisany post wyslesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts