mother_nature 26.02.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Jeeeeeee udało się! Ale najpierw trzeba wyłączyć durną opcję, która to blokuje. I u mnie działa kliknięcie, ale lewym klawiszem myszy. Tylko nie bardzo wiem, jak wyłączyłam blokadę To ma związek z tym przyciskiem AA w edycji. Już wiem - trzeba go klikać tyle razy, aż z ciągu znaków zrobią się zdjęcia. Wtedy 2x lewym myszy na zdjęciu i otwiera się okienko z wyborem rozmiarów. Edytowane 26 Lutego 2016 przez mother_nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.02.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Pusia a po co Ci ten grzejnik - ani to nie grzeje, ani to ładne nie jest, a na takim fikuśnym nawet ręcznika nie wysuszysz. Nie masz jeszcze płytek na podłodze wiec daj matę grzewczą, a z resztą nie pomogę, bo to czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.02.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Wyczytałam odwrotnie niż napisałaś. Edytuj post Klikaj 2 razy prawym klawiszem myszy na miniature zdjęcia w poście Pojawi się okno i e nim wybierz rozmiar i zaakceptuj. Tak samo powieksza się zanim nowo pisany post wyslesz Pestko chyba nie u każdego to działa, u mnie nie ma miniaturki w poście kiedy edytuje, zdjecie opisane jest tak: [ATTACH= CONFIG]0000000[/ATTACH ] i nic z tym nie można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.02.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Emila można. Właśnie tą ikonkę AA musisz kliknąć raz czy dwa i wtedy zdjęcie się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.02.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Nie mam żadnej ikonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.02.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Nie mam żadnej ikonki Ja też nie mam AA może my z innego klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.02.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Ja też nie mam AA może my z innego klubu? że ja gorszego sortu to wiem, ale "inny klub"??? pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.02.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Taaa z innego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.02.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak teraz działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.02.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Taaa z innego klubu [ATTACH=CONFIG]347995[/ATTACH] O coś chyba na rzeczy jest no to jednak się nadaję,teraz napisz tylko że trzeba to mieć przekreślone czy odznaczone znaczy i witaj w klubie, tak ma zostać jak pokazałaś? AA przekreślone czy z ukośnikiem? Mam nadzieję że nie zapomnę do czasu kiedy przyjdzie mi coś mądrego na FM wkleić. Pusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.02.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Bejaro, najpierw sobie do postu zdjęcia z kompa wrzuć a potem w to AA klikaj aż się foty pojawią zamiast literek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.02.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Bejaro ja tam losowo klikałam w te dwie ikonki - AA i tą obok niej i w końcu sie zdjecie pokazało. głupiej nie mogli tego opisać - wszedzie indziej jest ikonka "html" czy jakaś inna w tym stylu i wiadomo gdzie klikać, żeby post pokazał sie w inny formacie. a tu takie nie wiadomo co. Edytowane 26 Lutego 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 26.02.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Taaa z innego klubu No rany boskie! Też tego nie mogłam rozkminić xD :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Kupcie se, Baby jedne, Apple i wsio będzie łatwiejsze do obsłużenia. Na Allegro można kupić z drugiej ręki za niewielkie pieniądze. Nie zawiesza się, nie psuje i cała obsługa dużo prostsza niż PC. Ja mam tylko Apple do pracy i ku rozrywce od 1991 roku i z serwisu korzystałam tylko 2 razy. Raz wylałam kieliszek wina na klawiaturę i trzeba było oczyścić. Drugi raz dziecko moje zepsuło zasilacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.02.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Mam tablet Apple i odradzam każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.02.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Kupcie se, Baby jedne, Apple Miałam,fajny ale niestety nie mogłam raczej nie umiałam obsługiwać jakieś podwójne pulpity w pracy były potrzebne bo programy księgowe i fakturowe nie chciały działać na macu,a jak działały w końcu to aktualizacje nie wchodziły. Teraz mam normalny niby ,ale ja to noga straszna ,dziś zmuszona zostałam przesłać zrzut ekranu no się naumiałam,bo inaczej fototapety by nie było. Tak jest jak wszystko związane z kompem syn załatwiał,więc lenia miałam a teraz pomoc informatyczna we Wrocławiu moja osobista ,i ja powinnam do klubu AB Ale Bęcwał się zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Mam tablet Apple i odradzam każdemu Tablet to nie komputer, ale mimo wszystko nie wiem czemu odradzasz ? Apple są intuicyjne. Ja zaczynając przygodęz komputerem nie miałam zielonego pojęcia o tych urządzeniach. Nie wiedziałam jak myszę trzymać. W ciągu miesiąca nauczyłam się posługiwać systemem i kilkpma programami DTP i graficznymi na dodatek po francusku. Do dziś nie znam tego języka. W ciągu tego samego miesiąca z marszu zrobiłam projekt logo i makietę 100-stronnicowego kolorowego magazynu. PC, to zawsze była jakaś niekompatybilna z moim mózgiem porażka. Apple są przyjazne i proste w obsłudze. Na dodatek ciężko w nich cokolwiek popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Miałam,fajny ale niestety nie mogłam raczej nie umiałam obsługiwać jakieś podwójne pulpity w pracy były potrzebne bo programy księgowe i fakturowe nie chciały działać na macu,a jak działały w końcu to aktualizacje nie wchodziły. Teraz mam normalny niby ,ale ja to noga straszna ,dziś zmuszona zostałam przesłać zrzut ekranu no się naumiałam,bo inaczej fototapety by nie było. Tak jest jak wszystko związane z kompem syn załatwiał,więc lenia miałam a teraz pomoc informatyczna we Wrocławiu moja osobista ,i ja powinnam do klubu AB Ale Bęcwał się zapisać. Bejaro, systemy Appla od początku były wymyślone jako przede wszystkim systemy graficzne. Raczej nie ma na nie wyspecjalizowanych programów do obsługi księgowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.02.2016 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 pol roku pracowalam na applu i jakaś masakra była. Niby się nie muli jak windows i w ogóle ale jak dla mnie zupełnie nie funkcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 W sumie co kto lubi i zależy do czego kumu komputer ma służyć. Dlaczego uważasz, że nie funkcjonalny:jawdrop: To jest sprzęt, na którym każdy może sobie wszystko zorganizować pod własne potrzeby. System z programami działają jak szafa z szufladami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts