marimag 26.02.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Jestem w Ikea.Jakby któraś chciała żeby jej co sprawdzić czy sfotografować to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 26.02.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Mam tablet Apple i odradzam każdemu mam tablet Apple (a nawet dwa) i polecam każdemu nigdy nie miałem, przypadkiem kupiłem ipada3 od tej pory w domu praktycznie nie używam PCta.. mimo że zawodowo przy pecetach 20lat.. Edytowane 26 Lutego 2016 przez _artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 26.02.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Bejaro, systemy Appla od początku były wymyślone jako przede wszystkim systemy graficzne. Raczej nie ma na nie wyspecjalizowanych programów do obsługi księgowej I dlatego ja też nie mogę mieć Jabłuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 mata grzewcza do grzania w łazience w okresach przejściowy kiedy pompa nie chodzigrzejnik do ozdoby????? może lepiej tam powiesić obraz, lustro w ładnej ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 wydawać prawie 2 tyś na coś co nie będzie używane, bo jak piszesz dom jest ciepły i dogrzewać się nie musisz.. ale Twoja sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Pusiaaaa ale jaja, ALLLEEE JAJA!!!! siedze z mloda dzisiaj na meczu pilki recznej (cora byla graczem ) i dzwoni moja mama z newsem..ze wczoraj moj tato wpadl na pomysl by jechac do miasta kupic tabletki dla naszej Malej Cholery by nie zaszla "w ciaze" kupili, dali.. a dzisiaj patrza a tu wyskoczyly Jej ja*a :lol2: i zamiast Ona trzeba zaczac mowic On :lol2: dziewczyny nie lykajcie tabletek antykoncepcyjnych :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 O tak z jajkami nie ma żartów no ale zeby dopiero po tabletce`?? od sierpnia to byla jedna wielka chodzaca zagadka..chociaz kazdy mowil ze to kocica...a tu niespodzianka :lol2: kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 ale to byla tylko 1 tabletka i wiecej juz nie bedzie jak to samiec to juz mniejsze ryzyko ze jakies "male kocieta" sie pojawia w domu...a ze to typowy Domator..to i z domu ciezko wygonic na "wychodne" madruje sie po swojemu do mojego Tatuska uwielbia ogladac bajki i spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 taaa Meliska weźcie go do weta - szybki zabieg, malutka dziurka, nawet bez szycia. a mnie czeka niedługo przeprawa z Ciapką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 No, pacz Pusiu, mój Pasqal był kastrowany dopiero jak go wywoziliśmy na wieś. Miał 3 lata i nigdy terenu nie znaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 też ja na zabieg muszę zabrać... ona jest ostro porąbąna i boję się co będzie po nim wyprawiać, czy sobie szwów nie pozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.02.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Przyszłam powiedzieć, że bardzo dobrze, że mozaika na blat i bok Jeżeli planujesz zwykłą czarną fugę, to pamiętaj, że ona długo czarna nie będzie, nawet przy zmiękczaczu Chyba, że masz odważnego glazurnika i na mozaice położy epoksydową A co do kocich zapachów, to nie zapomnę, jak kiedyś postanowiłam być świątecznie ekologiczna i kupiłam choinkę w donicy Zadowolona przywiozłam ją do domu, postawiłam na honorowym miejscu i zaczęliśmy ją stroić. Ustroiliśmy, ale już w trakcie, każdy kręcił nosem, że coś chyba jest nie tak. Minęło kilka godzin, a w domu nie dało się wytrzymać. Tragiczny smród kocura! Chodzę, wącham tę choinkę, o co jej chodzi, że tak cuchnie Aż zbliżyłam nos na poziom donicy. To tam było źródło tego fetoru! Choinka została rozebrana, zatargaliśmy ją na górę do wanny i dokonaliśmy płukania ziemi w donicy. Znów na dół, ale smród, mimo, że trochę mniej dotkliwy, nadal był mocno wyczuwalny. Więc mój wziął drzewko za domek, potraktował siekierką i zamocował w stojaku Nie udało mi się zostać eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 kot chyba minuty w kaftaniku nie wytrzyma.... jakoś będziemy musiały to przetrwać. a później jeszcze 2 moje kruszynki idą pod nóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2016 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Spinoza w 5 minut po przywiezieniu do domu zdjęła kaftanik. Drugi uszyłam z dodatkowymi wiązaniami jak w szelkach i też zdjęła błyskawicznie. Dałam spokój, bo nie lizała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.02.2016 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 o lizanie sie nie boję, ale o jej wariactwo i skakanie po wszystkim co się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 No to kontenerek co najmniej przez pierwsze 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Spróbuj to samo tylko w nowym poście zanim go zamkniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Spinoza takie jak to różowe tylko bez rękawów zdjela migiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Nowa sprawność Pusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Dlatego tak lubię koty Mają w sobie coś z ludzkiej nieprzewidywalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts