gaja2 28.02.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 I ja już umiem powiększyć zdjęcia! Nareszcie ktoś - Pusia - wytłumaczyła mi to wystarczajaco łopatologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.02.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 opowiedz o tej powłoce.... mam czymś pokryte okna dachowe i na facjatkach, ale średnio to działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.02.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 poczytam sobie z tego co widzę to nie drogo wychodzi. Liczyłaś koszt opsikania tym całego domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.02.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 okna bym sobie wypsikała :rolleyes: a najlepiej cała chałupę od podłogi po sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 28.02.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam "sąsiadkę" . Wpadłem z rewizytą, jednak dopiero się wezmę za lekturę twojego DB na razie mam na nim zaległości 128 stron, spróbuje szybko nadrobić. PozdrawiamTomasz P.S.Owieczki już trochę podrosły, specjalnie dla ciebie zrobię im parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 A co ile trzeba psikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.02.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 A co ile trzeba psikać? co kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Konkurencja, jeśli chodzi o szyby, dla mojej magicznej ścierecz, która myje ciepłą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 29.02.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 kurcze, a u nas nic.. blee.. jak to jest że jak ktoś lubi śnieg to go nie ma, a tacy co nie chcą to go mają i płaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 29.02.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Kocie mamy, podpowiedzcie jakieś rowiązanie, bo mnie duża cholera weźmie... Nasz koci gość nie przyszedł do domu już 46 dni, taka długa nieobecność zdarza po raz pierwszy, muszę chyba się pogodzić z jego odejściem... Ale nie tu jest problem... Od lat mamy sypialnię w piwnicy, co dziennie rano otwierałam okno a gościnny kocoń już tam czekał na jedzenie, pogaduszki, pieszczoty... W rewanżu pilnował terenu i kocich dziewczynek sąsiadów i nie pozwalał obcym kawalerom wchodzić na teren podwórka... Cielata kotka sąsiadów chyba tęskni za swoim kawalerem, bo przychodzi do tego naszego okna i tam siada... Nie chcę jej przeganiać, bo ona mi nie szkodzi, ale absztyfikanci którzy ją odwiedzają znaczą nam to okno swoimi kocimi zapachami... Zamykanie nie wchodzi w grę - zresztą zapach czuć nawet przez zamknięte okno Codzienne szorowanie nie zdaje egzaminu... Są jakieś środki niwelujące takie zapachy? EDIT: niedawno zdarzyło się również, że przez to nasze okienko władowała nam się inna kotka do sypialni i za cholerę nie chciała przyjąć nakazu eksmisji - co ją wyprosiliśmy, to za pięć minut wracała... musieliśmy zamknąć tam psa na cały dzionek, aż kicia zrozumiała, że pokoik już zajęty i odpuściła wchodzenie Edytowane 29 Lutego 2016 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.02.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 To już chyba nie wróci. Coś mu się musiało przykrego wydarzyć, chociaż ja wolę myśleć, że znalazł inny z jakichś kocich względów lepszy dom. Tak myślę o naszej Cizi, której nie ma już 4-ty rok Ciągle jej wypatruję w okolicy. Odstraszacz kotów http://www.zooplus.pl/esearch.htm#q=odstraszacz Neutralizator zapachu http://www.zooplus.pl/esearch.htm#q%3Dnetralizator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.02.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 pestka odpowiedziała a ja tylko mocno przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 29.02.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Nooo... tez się obawiam, że już nie wróci - nie lubię źle myśleć o ludziach, ale sąsiad z drugiej strony ma gołąbki i brak mu sumienia Nasz pies nie lubi wychodzić na podwórko (ledwo wyjdzie to już puka w drzwi, żeby ją wpuścić, czasem nawet po schodach na dół nie zejdzie ), a jeśli już wyjdzie to koty raczej nie robią na niej wrażenia - ma je w poważaniu... Teścia pies w zagrodzie siedzi, wypuszczany na noc jest, więc koty w dzień robią co im się podoba... Dzięki Pestka za te środki - sprawdzę... przed świętami karmę dla kota i psów zamawiałam, ale nie przyszło mi do głowy, żeby poszukać odstraszaczy... nasz koci gość z kuwety nie korzystał - nawet jeśli w te mrozy raczył na noc zostać w domu, to potrafił obudzić i domagał się wypuszczenia... EDIT: Pusia, u siebie na pewno będę miała kociego obrońcę, ale tutaj już nie mogę mieć więcej zwierząt, bo u teścia mieszka szwagierka z 3 małych dzieci i dostała by chyba szału gdybym przygarnęła kolejnego gościa Edytowane 29 Lutego 2016 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.02.2016 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 EDIT: Pusia, u siebie na pewno będę miała kociego obrońcę, ale tutaj już nie mogę mieć więcej zwierząt, bo u teścia mieszka szwagierka z 3 małych dzieci i dostała by chyba szału gdybym przygarnęła kolejnego gościa Nic na siłę, uważam, że zwierzęta powinno się przygarniać tylko tam gdzie są pożądane. Jeśli z różnych względów jest to kłopot, lepiej nie brać/nie kupować. Bardzo rozsądne podejście prezentujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.02.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Jesoooooo jak nas zasypało sypie nadal, ma spaść 12-20 cm śniegu a padać ma do jutrzejszego wieczora - składam protest i przenoszę się do innej strefy klimatycznej Pusia, czy Ty mieszkasz na Antarktydzie? U nas dziś potwornie ponury i mglisty dzień, taki bleee I z wielkim zainteresowaniem poczytałam o tych powłokach hydrofobowych. Jeśli to działa to muszę to kupić! Edytowane 29 Lutego 2016 przez makowa_panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.02.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 A na Mazowszu w nocy co nasypie, to przez dzień stopi Żeby nie było, że ściemniam rano było tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.02.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 u mnie identycznie a ferie właśnie nam się skończyły - miałam podwójnie popsuty humor od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.02.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Hej. Jaki znowu snieg ? U nas nic. Pestko, czy ty aby na pewno mieszkasz w mym poblizu ? Nie do uwierzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.02.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 u mnie nadal leży śnieg, nie stopniał cały w dzień!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.02.2016 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 U mnie mozna juz pomidory sadzić, gdyby oczywiscie nie wiało jak w Kielcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts