pestka56 29.02.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Mari, Wisła nas dzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 01.03.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Widok Pusi przez okno (nie zamierzam w ogóle wychodzić z domu, nie pojechałam dziś do pracy) Widok śliczny, ale zdecydowanie do podziwiania zza okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 01.03.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 może przez to, że go tak nienawidzę, mam go tyle... może powinnam zacząć nienawidzić pieniądze?? hahaha... co do nienawidzenia tam mi się nasunęło: https://www.youtube.com/watch?v=QN654p5fdQ4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ooooo..., u mnie też bywają i obżerają się ozdobnymi jabłuszkami, owocami rokitników i ogników szkarłatnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Kup mu specjalnie i niech ogryza. Znudzi się. A jakie masz drewniane, czy plastiki? Śnieg Cię wyraźnie kocha:D Drugą dobę nie ma Gangstera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.03.2016 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 no nie wiem Pusia - kaganiec mu załóż? albo popsikaj klamerki czymś odstaszającym :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.03.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 w suszarkę bębnową zainwestuj żadnej klamerki nie mam, Julka wszystkie kiedyś przerobiła na motylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.03.2016 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 no właśnie bez jaj jest? czyli nie marcuje? może ktoś go zamknął w jakieś komórce?? moje koty są często zamykane, bo małpy wślizgują się do nich przy każdej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.03.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Pusia, czytam o Twojej miłości do śniegu i myślę sobie DLACZEGO wybudowałaś dom w górach ???:lol2: ostatnio byłam w okolicach Wlimia i Rzeczki (chyba nasz), wszędzie wiosna, a tam zima, to był szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.03.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 no to jak to rodzinne strony, to czas pokochać ten śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2016 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Gangster jest umówiony z wetką na przyszły tydzień Pusiu, a może pomaluj klamerki preparatem dla dzieci, które gryzą paznokcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.03.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 o kurwa :jawdrop: klamerki to 2 zeta kosztują, pies ich... ale taki fotel tysiąc razy więcej szkodnik jak szczur :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Gałgan jeden Ząbkuje, czy co Może powinien wychodzić z domu, to by te ząbki scierał na czymś innym. Gangster przyszedł. Wlazł przez kocie drzwiczki i mordę rozdarł. Mokry jak ściera do podłogi. Wytarłam, dalam jeść. Ledwie skubnął. Poszedł do wiatrołapu i zaczął pyszczyć. Idę i pytam o co chodzi. Popatrzył na mnie tymi bursztynowymi oczami i dał nura w kocie drzwiczki. Wyjrzałam do ogrodu, a on biegnie podjazdem garażowym do drogi i miałczy chrypliwie. Wołam. Nic. I nagle widzę, że za nim biegnie drugi kot. Na drogę wyszli ju ramię w ramię jak para. Po 15 minutach wrócił i polazł do miseczek w kuchni. Najadł się, umył bardzo starannie i znowu go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.03.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 koniecznie odjajczyć go musisz... i widzę, że moje 5 kocórów też muszę, bo umrę ze strachu jak mi przepadną. Julka chora, akcja z Ciapką odłożona w czasie. Choroba wzmaga alergie, alergia wzmaga chorobę :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2016 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Muszę, wiem, tylko będzie problem jak go dopaść w dzień, kiedy go nie ma Alergik + koty Musisz ją chwilowo odseparować od ffutrzastych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodo53 01.03.2016 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 No to u mnie nie dział\, naklikałam i lewym i prawym aż dym z myszy idzie i dupa Emilciu, Kochanie jaka mata grzewcza?? Przecież ja mam podłogówkę na całości (w płycie fundamentowej)???? Grzejnik ma być głównie do ozdoby. A co do szafki, to dzisiaj mieliśmy forumowe odwiedziny, za które serdecznie dziękujemy, było nam miło I organoleptycznie stwierdzono, że mozaika na blat i ten bok od strony drzwi drzwi. A Mały Cholera uciekł schował się i nie wyszedł odwaga chodząca Za to reszta kotów bezczelnie zmolestowała gości Chcialam ci Pusiu serdecznie podziekowac za pokazanie nam waszego pieknego domu. Bylo nam niezmiernie milo. Jest tylko jeden problem. Czy naprawdę musieliscie wyslac za nami to biale gowno. Sypie dzis caly dzień. W ciagu dnia po prostu sypalo i od razo topnialo ale teraz juz jest wszedzie bialo. No po prostu bardzo wam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2016 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 ooooooooo....., Pusiu, rozsyłasz białe świństwo (i pomyśleć, że ja je lubię ) gdzie tylko możesz, a ono i tak Ci nie odpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 02.03.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Pusiu, na kabelki nakładaj peszle, takie rurki niebieskie od elektryki. Ja nakładam kiedy używam prądu, podłączam odkurzacz itp. Sprawdza sie. U mnie na szczęście dorosłe nic nie szkodzą, ale jak mam maluchy to masakra A ja kocham śnieg, i w ogóle lubię wszystkie pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.03.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Nuda w życiu Wam nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts