pestka56 02.03.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 To jest poprostu kot z fantazją a siwe modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.03.2016 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Pusiu zawsze tak jest, przez lata nie wypuszczają nowego modelu, Kupujesz sprzęt i zaraz potem na rynek wchodzi nowiusieńki wybajerzony model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.03.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Pusia, Mały Cholera ma po prostu bujną fantazję i za cel życiowy postawił sobie zabawianie Was Po co te zmiękczacze oglądałaś? Pociesz się, że im więcej elektroniki, tym gorzej. Np. takie xero - przedtem wkładałaś kartkę, naciskałaś przycisk i xerowało. Teraz musi się o 100 rzeczy zapytać zanim skopiuje cokolwiek. Toner się kończył, no to literki były słabo widoczne. Dziś nie ma na to szans, bo wcześniej pieje, żeby toner wymienić i w pewnym momencie się blokuje, mimo że jeszcze tuszu sporo jest. Strasznie mnie takie rzeczy wkurzają, bo nie cierpię marnowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.03.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Przyniesie, połozy i nic nie mówi tylko się niewinnie uśmiecha To niech teraz buli za nówkę, skoro Ci podrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.03.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Pusia ja Ciebie doskonale rozumiem taka taczka i mi by się przydała ja bym zrobiła i 3 rundki honorowe przez 3 dni z rzędu do znudzenia dla sąsiadów, a dla mojej frajdy ale dobrze że sprawdzasz zmiękczacze, będzie akurat do mnie ))))) buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.03.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 ale musicie się nagimnastykować z Cholerą, nie dość, że fizycznie to jeszcze trza go przechytrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.03.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Ta taczka taka dobra jest? Bo tak się składa, że akurat na kupnie jestem Tylko że potrzebuję w tym ciężkie rzeczy przewozić. Da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.03.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dzien dobry Pusiu !!! Wpadłam się tylko przywitać , bo nie mam czasu ostatnio kompletnie na FM. !:) Miłego dnia dziewczyny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 03.03.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Witaj Pusiu, spotkałam się już z Tobą w innym dzienniku, ale u Ciebie nie byłam. Przeczytałam Twój dziennik jednym tchem, mało, że było z przygodami, to jeszcze to fajnie opisujesz. No i dom bardzo ciekawy (właściwie oba i stary i nowy). Jak tam ten śnieg, leży jeszcze, bo ja się wybieram na kilka dni do Świeradowa na narty i wolałabym, żeby był. A, dodam jeszcze,że miałam kilka lat kotkę o imieniu "Pusia"(nazwana tak przez mojego wnuka), ale niestety kilka miesięcy temu nie wróciła z nocnej wędrówki. Edytowane 3 Marca 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 03.03.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Do Świeradowa mam bliżej, a poza tym jazda do góry w zakrytym wagoniku to na mój wiek lepsza perspektywa. Przed chwilą obejrzałam kamery ze Świeradowa, widzę, że tam śniegu jest multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.03.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Ktoś pisał coś o taczkach??? Dwa lata temu dostałam od męża na urodziny...piękna Muszę tylko pilnować, bo ciągle mi podbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.03.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 mnie taczki nie kręcą, ale jakieś fajne ultra-lekkie grabki, albo wiertareczka chociaż może będę potrzebować nowej bryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.03.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 wiem mam od nich kilka wideł, grabi i szpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.03.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 ta mało bo mam tylko podstawę a brakuje mi jakiś dziabek, grabi do liści itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Do liści to kup wachlarzowe, tzw. miotlaste. Polecam też dmuchawę-odkurzacz. Świetnie się sprawdza pod warunkiem, że liście są suche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.03.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 tak dmuchawę biorę bardzo pod uwagę, jak tylko będą liście to ją zakupie zwłaszcza, że fortuny nie kosztują, a bardzo pomocne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 06.03.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 My nie grabimy liści. Dmuchawę kupimy, gdy już będzie podjazd zrobiony i nawierzchnia dookoła domu. Tata kiedyś zarządził u nas grabienie 40 arów... cała działka w drzewach, niegrabiona od paru lat, bo to był pierwszy rok, kiedy rodzice ją ja kupili parę dni roboty i myśleliśmy, że padniemy... Teraz wystarczy kosiarka.. rozdrabnia i ładnie się rozkładają chociaż mój mąż zbiera liście na kompost... i marzy by z nich robic biomasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 o widzicie u mnie też rozdrabniarka, dlatego nie mam problemu z kiściami w sumie tylko dmuchawę kupię. nie ma co ich kompostować, niech zasilą trawniczek jesuu znam osoby które mają hobby zamiatanie-grabienie podjazdu czy podówrka. całe dni od wczesniej wiosny do póżnej jesieni dzień w dzień z tą miotłą sterczą na podwórkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Grabienie się przydaje, gdy pada, nie ma możliwości skosić tego mokrego i liście wcisną się w trawę. Wtedy dmuchawa nie rusza liści, nie daje rady także odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2016 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Toteż u nas trawnik wygląda tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts