pestka56 08.03.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ogarnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.03.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Może Pusię odwiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 08.03.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ogarnij się Nie da się, za zimno Pusia, szykuj odśnieżarkę, jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Wyniosła się z forum na wszelki wypadek. Będzie udawać, że nic nie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 08.03.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Albo już sprzęt uruchamia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Zawsze istnieje szansa, że Mały Cholera rozniósł im dom w drobiazgi i naprawia szkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.03.2016 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 zamiast domu ma kupkę kulek styropianowych http://img2.cda.pl/g/127813_990b9c9a5ceb374d1cf65317cdaf7ea9.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2016 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 No, to mamy przechlapane Pusia się nam dobierze do tyłeczków jak się pojawi Pasqal wyczaił jelonka. Chodzi tuż za płotem po pustej działce między domami i stęka. A kot kazał sobie okno otworzyć i siedzi zjerzony niuchając powietrze. Idę zgnać futrzaka do spania i zamurować okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.03.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Mamik, proszę Cię NIE PRZYJEŻDŻAJ DO KRAKOWA! A takiego kota, to chyba tylko odkurzaczem potraktować Mojemu kocurowi bardzo się to spodobało ostatnio, odkurzałam go szczotką do tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Warszawę już zaliczyła na szczęście, ale nadal zimno tylko +2 i pochmurno Rozrywkowo macie z tymi kiciusiami Moje staruszki bardzo spokojne. Gangster znowu zniknął. Przychodzi w nocy wyjada miseczki, wysypia się i rano znika. Gałgan jeden, jakby wiedział, że wetka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Taaaaaa... i nie chce się ogarnąć, bo jej zimno Ciekawa sprzeczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.03.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Patrz na twojapogoda.plU mnie ostatnio tylko ta się sprawdza. Meteo.pl zwariowało.A pocieszę Cię, prognoza zmienia się szybko, nie wiadomo jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 09.03.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Zobaczycie, że Wielkanoc będzie w śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.03.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Mamik, proszę Cię NIE PRZYJEŻDŻAJ DO KRAKOWA! No to zostałam nieogarniętą królową śniegu a Kraków miałam w planach na weekend majowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.03.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 taa kiedyś i w maju śnieg był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.03.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 A tak, chyba w 2007 r. Akurat wybraliśmy się wtedy na weekend majowy pod namioty... xD Na szczęście końcówka była przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verso79 09.03.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Wczorajsze nasze opady śniegu przewidziało co do godziny Witam Przepraszam że tak w butach wchodzę z prywatną wiadomością ale jeśli nie sprawiło by to państwu problemy to prosiłbym o odpowiedź. Bardzo podoba mi się technologia wykonania tego domu. Interesuje mnie temperatura wewnątrz budynku, mieszkają chyba państwo już 2 lub 3 rok w takim domu. Przy jakiej temperaturze zewnetrznej należy załączać ogrzewanie. Pisała pani że przy temperaturze zewnętrznej około 10 stopni w budynku utrzymuje się temperatura 16,5-19. Jak sprawa wygląda przy temperaturze poniżej 0 np -10. Czy dom nagrzewa się szybko? Pytań oczywiście jest wiele ale ogranicze się do ogrzewania, szukałem innych miejsc na ktotych właściciele domów m3 system rozmawiają ale niestety nic nie znalazłem. Wiadomo że informacje od użytkowników są bardziej wartościowe od informacji sprzedawcy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verso79 09.03.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam Przepraszam że tak w butach wchodzę z prywatną wiadomością ale jeśli nie sprawiło by to państwu problemy to prosiłbym o odpowiedź. Bardzo podoba mi się technologia wykonania tego domu. Interesuje mnie temperatura wewnątrz budynku, mieszkają chyba państwo już 2 lub 3 rok w takim domu. Przy jakiej temperaturze zewnetrznej należy załączać ogrzewanie. Pisała pani że przy temperaturze zewnętrznej około 10 stopni w budynku utrzymuje się temperatura 16,5-19. Jak sprawa wygląda przy temperaturze poniżej 0 np -10. Czy dom nagrzewa się szybko? Pytań oczywiście jest wiele ale ogranicze się do ogrzewania, szukałem innych miejsc na ktotych właściciele domów m3 system rozmawiają ale niestety nic nie znalazłem. Wiadomo że informacje od użytkowników są bardziej wartościowe od informacji sprzedawcy. Pozdrawiam Przepraszam że tak nie na temat ale jakiś czas temu wysłałem wiadomość na priv... Raz jeszcze przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verso79 10.03.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Nie ma problemu Przecież zgodnie z opisem to forum o budowaniu i o życiu Drugi rok naszego mieszkania niedługo minie Jak już wcześniej pisałam, dom bardzo długo trzyma ciepło, nie mogę więc odpowiedzieć przy jakiej temperaturze zewnętrznej włączyliśmy ogrzewanie, a raczej przy jakiej wewnętrznej. Z moich obserwacji na FM większość domów już dawno miała sezon grzewczy rozpoczęty a u nas jeszcze nie włączało się ogrzewanie. Pi razy oko - na dworze przymrozki nocne już trochę trwały, gdy w domu temperatura spadła poniżej 20 stopni. Dom nagrzewa się szybko, długo się wychładza (dlatego pisałam, ze musiałoby nie być prądu tydzień w duże mrozy, żebyśmy zaczęli to odczuwać). To co pisałam, że przy 10 stopniach na zewnątrz w domu jest 16-19 stopni - to było przy końcówce budowy, gdy jeszcze nie mieliśmy ogrzewania. W tym roku, początkiem stycznia było kilka nocy z mrozem minus 18 minus 19 stopni. Temperaturę w domu mamy ustawiona na 22 stopnie. PC włącza się do ogrzewania gdy temperatura spada poniżej tej zadanej. Czyli najczęściej w nocy. W dzień przy naszej aktywności, gotowanie, goście TV temperatura przekracza te zadana i PC się nie włącza. U nas akurat PC PW. Grzałki w PC nie były od samego początku podłączone. Podłogówka na całość. Żadnych grzejników. Witam Dziękuję bardzo za odpowiedź. Oczywiście mam jeszcze kilka pytań ale to na później. Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.03.2016 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Skrzynkę śniegiem zasypało i privy nie dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts