justynna 09.10.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam wszystkich, zwracam się z prośbą o pomoc w aranżacji salonu 22,5m2. Wejście do mieszkania znajduje się po prawej str. na planie, korytarz od drzwi wejściowych jest nad kuchnią. Między kuchnią a balkonem jest przejście dalej do sypialni. Pokój długość 580, szerokość 380 cm do ściany dzielącej z kuchnią. Długość tej ściany między kuchnią a salonem 265cm. Mam różne koncepcje jakby tu ustawić meble, aby było przytulnie i funkcjonalnie. Oczywiście kanapa prosta dlugość 2-2,5m, fotel, stół 90x 140, który chyba nie będzie takim do codziennych śniadań, regał lub dwa na książki, małe biureczko na lapka, szafka z tv. Ostatnie co wymyśliłam, to kanapa na ścianie dzielącej od kuchni. Na przeciwko pod oknem stół. Tv na ścianie biegnącej od wejścia do mieszkania. W rogu przy balkonie biureczko, regał na książki. Czy mogę liczyć na pomoc, może wizualizację? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/194227-pok%C3%B3j-dzienny-225-m2-z-potrzeb%C4%85-aran%C5%BCacji/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts