mar_les 10.10.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witam, Kupowałem panele podłogowe będe kładł na płycie pilśniowej i sprzedawca zapytał mi się o folię czy potzrebna.... po co folie dawać pod panele?? Dodam że jest to standarowa wylewka betonowa zaizolowana od spodu styropianem 10 cm i folią.... Proszę o info PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 10.10.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witam, Kupowałem panele podłogowe będe kładł na płycie pilśniowej i sprzedawca zapytał mi się o folię czy potzrebna.... po co folie dawać pod panele?? Dodam że jest to standarowa wylewka betonowa zaizolowana od spodu styropianem 10 cm i folią.... Proszę o info Pozdrawiam Mariusz Poczytaj warunki gwarancji twoich paneli .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 10.10.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 gwarancja producenta to raz a dwa to parter? piwnica? 12 piętro?....folia ma zabezpieczyć przed przedostawaniem się pary wodnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 10.10.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Folia pod panele? Jeżeli spotkałem to tylko zaklejane były nią miejsca gdzie podłoga była równana wczesniej jakąś zaprawą na bazie gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts