Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wanna asymetryczna- jaki parawan?

Kateri

Recommended Posts

szklarz, albo zadzwon do producenta może Ci coś doradzą bo obstawiam że to nie jedyny taki przypadek że ktoś chce dokupić szybę a nie wie jaką;)

dzwoniłam... Powiedzieli, że w ich ofercie nie ma parawanów do tej wanny. O konkurencji mi nie powiedzą, a ja niekoniecznie muszę mieć do kompletu, byleby pasowało;p Chyba prościej będzie wybrać inną wannę niż latać po szklarzach :(

a takie coś?

http://pieknydom24.pl/nowosc,1403,aquaform-dwa-w-jednym-wanna-z-parawanem-to-wiecej-mozliwosci

Edytowane przez Kateri

Oj, ale taka harmonijka to nie za ładna, poza tym chyba nie do końca spełnia swojej funkcji,

Jeśli koniecznie chcesz tę wannę, to chyba tylko szklarz. A może lepiej poszukać innej, ja chyba też tak będę musiała zrobić.

Edit: O, np. właśnie znalazłam http://e-metalowiec.com/sklep-on-line.html?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=2818&category_id=206&keyword=parawan. Na tej stronie jest też wanna, do której pasuje ten parawan.

Edytowane przez Marysia Ro

• 1 month później...
  • 7 months później...
  • 2 months później...
Witam, by nie mnożyć wątków podbijam aktualny. Czy mógłby ktoś z użytjkowników parawanów nawannowych zdradzić czy szerokość parawanu 80 cm jest wystarczająca? Chcę zamontować parawan 1-skrzydłowy i ta szerokość wydaje mi się optymalna, szerokość wanny to 80 cm, długość 160 cm. Będę wdzięczna za sprawdzone opinie użytkowników