Kateri 10.10.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witam, czy ktos z Was posiada albo ma pomysł jaki parawan szklany lub plastikowy dobrać do wanny Cersanit z serii Nano? http://www.cersanit.com.pl/public/products/S301-061/Wanna%20asymetryczna%20NANO%20140%20prawa%20B_got.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 10.10.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Też czegoś takiego szukam, ale myślę, że tylko szklarz wchodzi w grę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 10.10.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Też czegoś takiego szukam, ale myślę, że tylko szklarz wchodzi w grę :/ Niekoniecznie, są parawany na wanny asymetryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFryga 10.10.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 szklarz, albo zadzwon do producenta może Ci coś doradzą bo obstawiam że to nie jedyny taki przypadek że ktoś chce dokupić szybę a nie wie jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kateri 10.10.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) szklarz, albo zadzwon do producenta może Ci coś doradzą bo obstawiam że to nie jedyny taki przypadek że ktoś chce dokupić szybę a nie wie jaką dzwoniłam... Powiedzieli, że w ich ofercie nie ma parawanów do tej wanny. O konkurencji mi nie powiedzą, a ja niekoniecznie muszę mieć do kompletu, byleby pasowało;p Chyba prościej będzie wybrać inną wannę niż latać po szklarzach a takie coś? http://pieknydom24.pl/nowosc,1403,aquaform-dwa-w-jednym-wanna-z-parawanem-to-wiecej-mozliwosci Edytowane 10 Października 2014 przez Kateri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 10.10.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) Oj, ale taka harmonijka to nie za ładna, poza tym chyba nie do końca spełnia swojej funkcji,Jeśli koniecznie chcesz tę wannę, to chyba tylko szklarz. A może lepiej poszukać innej, ja chyba też tak będę musiała zrobić. Edit: O, np. właśnie znalazłam http://e-metalowiec.com/sklep-on-line.html?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=2818&category_id=206&keyword=parawan. Na tej stronie jest też wanna, do której pasuje ten parawan. Edytowane 10 Października 2014 przez Marysia Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozayka 17.11.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Witam, Mam podobny problem z tym, że poszukuję parawanu do wanny Koło Neo Plus 140 (http://www.kolo.com.pl/produkty/wanny/wanny-asymetryczne/wanna-asymetryczna-neo-plus-140-x-100-cm-prawa/4702/). Macie jakieś wskazówki jak dobrać parawan do takiej wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyk 13.07.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Podnoszę ten temat Również szukam parawanu szklanego do wanny asymetrycznej Cersanin Nano. Producent nie przewidział do niej takiego elementu. Może ktoś z Was pasujący parawan zakupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkatka 20.09.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witam, by nie mnożyć wątków podbijam aktualny. Czy mógłby ktoś z użytjkowników parawanów nawannowych zdradzić czy szerokość parawanu 80 cm jest wystarczająca? Chcę zamontować parawan 1-skrzydłowy i ta szerokość wydaje mi się optymalna, szerokość wanny to 80 cm, długość 160 cm. Będę wdzięczna za sprawdzone opinie użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts