ewa08 10.10.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witam chciałam zapytać o opinie użytkowników płytek z Paradyża. Chodzi mi o Mitte Bianco lub Sevion półpoler, bardzo mi się podobają lecz chciałam zasięgnąć opinii kogoś kto te płytki ma. Jak się sprawują na co dzień, czy chłoną i zatrzymują brud w sobie i jak wygląda z ich myciem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_ina 28.03.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Witam, czy zdecydowała się Pani na płytki Sevion? Szukam informacji od jakiegoś użytkownika, czy warto je położyć czy może jednak nie. Mnie też się bardzo podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata K. 18.04.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam, czy otrzymała Pani informacje od kogoś na temat płytek sevion.Takze zastanawiam sie nad kupnem tych płytek, ale nie moge zdobyc informacji na temat ich uzytkowania i utrzynamia czystościPozdrawiam i czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts