tofel3 10.10.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Cześć.Dom tzw Gierkówka.Strop Teriva wykonany z pustaka żużlowego, chyba dobrze podaje.Garaż podpiwniczony.W tej chwili w garażu na suficie przymocowane są płyty styropianowe, dziwnie zamontowane bo przymocowane deskami.Chciałbym to zmienić żeby to jakoś wyglądało.I tu moje pytania.1. Czy styropian w garażu na suficie ma jakiś sens ?2. Czy gdy styropian przykleję na klej, i na styropian klej i siatka to będzie się trzymało, gdy nie dam kołków ?3. Ew jakie kołki zastosować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.10.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 ad1.Jesli nad garazem sa pomieszczenia ogrzewane to jak najbardziej ma sens.ad2. bedzie bez kolkow, u mnie jeszczenie nie odpadl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofel3 10.10.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Tak nad garażem są pomieszczenia ocieplane.Wielkie dzięki, myśle że jak na całej powierzchni płyty dam klej to będzie dobrze trzymać ? Za pomocą pacy zębatej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 10.10.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Ja dałem kołki i śpię spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwekr 10.10.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Dosyć niedawno pokazywali w TV, chyba jakaś szkoła jak coś takiego po paru latach spadło. Dobrze, że akurat nikogo nie było, no ale sprawą zajął się prokurator, TV. U ciebie jak to spadnie to najwyżej trochę auto ucierpi, ewentualnie jak tam będziesz to tobie na głowę to spadnie, ale wątpię aby w TV pokazali...Zdecydowanie dodatkowo kołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofel3 11.10.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Koledzy ale jakie kołki do takiego stropu, pustaków żużlowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts