lw 11.11.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Piękne te płytki w kuchni! Śliczny kolor. Podoba mi się takie zestawienie: dużo bieli i piękny kolor jako mocny akcent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 11.11.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Piękne te płytki w kuchni! Śliczny kolor. Podoba mi się takie zestawienie: dużo bieli i piękny kolor jako mocny akcent. Dla mnie jeszcze podloga i okno jest urzekajace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.11.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 To prawda, duże okna to skarb Masz już może jakieś doświadczenia z farbą elewacyjną? Robię rozpoznanie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 11.11.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Niestety w tym temacie jestem jeszcze zielona jak szczypiorek na wiosne-i wiosna bede musiala się nad tematem pochylic- na razie dom jest szary. Chyba bedziemy klasc tynk strukturalny bialy, zeby do grafitowego dachu i zieleni wokol pasowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Co do farby elewacyjnej pytajcie np. Barbarę 74, Basię_KRK, Tatarak. One już to mają pozytywnie za sobą. Warto też zaglądać do Autorusa. On buduje niezwykły dom, ale właśnie ma problem z farbą i zaglądają do niego dobrzy doradcy Piękne te drzwi witrażowe. Te w drone gomółki, które kiedyś wkleiłaś najpiękniejsze. Te z kolorowych desek recyklingowych Wykorzystałabym w ogrodzie w bramce wejściowej do „tajemniczego ogrody” lub nawet warzywnika. Świetnie by też wyglądały w gęstym żywopłocie, który dzieliłby ogród na części. 4-5 mb luzem stojącego na trawniku żywopłotu z takimi drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Piękne te płytki w kuchni! Śliczny kolor. Podoba mi się takie zestawienie: dużo bieli i piękny kolor jako mocny akcent. http://www.pinterest.com/pestka56/the-power-of-color/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.11.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Co do farby elewacyjnej pytajcie np. Barbarę 74, Basię_KRK, Tatarak. One już to mają pozytywnie za sobą. Warto też zaglądać do Autorusa. On buduje niezwykły dom, ale właśnie ma problem z farbą i zaglądają do niego dobrzy doradcy Wow! Pestko, ja się nie dziwię, że masz tytuł NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE. Powinnaś dostać jakąś złotą wersję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Iw, nie chwal dnia przed zmrokiem Ale może te informacje w czymś Ci pomogą. Wątek Autorusa wytrwale obserwuję. Facet jest odważny jak tygrys i oby mu się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 11.11.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 hej wpadłam tu z wątku Andariel, który regularnie czytam i widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji, bo my kupilismy połówkę bliźniaka na kredyt, ale nie mamy za co wykończyć i czekamy aż sprzeda się nasze mieszkanie. I tak czytam ostatnie kilka stron i widzę, że nie tylko ja mam taki problem, że nikt nawet nie przychodzi oglądać tego mieszkania. Poczytałam rady Pestki i już nawet wstawiłam ogloszenie na adresowo.pl musze jeszcze tylko znaleźc chwilę na porobienie nowych zdjęć wg tych rad, chociaż mamy ogłoszenie w dwoch agencjach i nikt nie chciał przyjść zrobić swoich zdjęć. Odnośnie domku - przepiękne okna masz, zawsze marzylam o takiej laweczce w oknie, ale niestety u mnie się tak nie da zrobić. Będę podglądać jeśli pozwolisz? Pozdrawiam Edyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.11.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Eedytaa, nie załamuj się My wynajęliśmy - łatwiej kredyty spłacać Ale teraz widzę, że nie potrzebnie pospieszałam. Wiele decyzji zakupowych można było odłożyć, bo własnoręcznie wykańczanie wolno idzie więc i koszty mogą się rozłożyć w czasie a koncepcje ewoluują, zwłaszcza gdy się już użytkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 11.11.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 eedytaa witam serdecznie rozgość sie proszę w moim wątku choć zbyt wiele do oglądania na razie nie ma-ale nie tracę nadziei że niebawem sie to zmieni. No i skoro jesteś w podobnej sytuacji to trzymam kciuki za Twoją sprzedaz - w "kupie" raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 11.11.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 andariel na razie się nie załamuję, ale to już długo trwa. Nie chcemy wynajmować, bo w tym domku nie ma pieca i grzejników ani nawet kominka, więc nie mam gdzie iść. Jak się mieszkanie sprzeda, to na jakiś krótki okres przeniesiemy się do teściów, ale wtedy jak bedzie kasa, to szybko się mieszkanie wykonczy do stanu zamieszkania (podłogi, kuchnia i łazienka). Zresztą jak czytam o tych wynajmujących, to sie nóż w kieszeni otwiera. fafulja dziękuje za przywitanie, oglądać jest co, są inspiracje ja również trzymam kciuki za Waszą sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 13.11.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Dziś nasz forumowa Barbe-cue przysłała mi link, żebym zobaczyła jak się robi prawdziwy hołmstejdżing;)http://dom.gratka.pl/tresc/397-55632073-slaskie-zory-os-powstancow-slaskich.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 13.11.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 o rany julek! toż to chyba jakis gypsy lokal. masakra. ale za to ile to ogłoszenie ma odsłon! i pewnie się sprzeda szybciej niż nasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 13.11.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 o rany julek! toż to chyba jakis gypsy lokal. masakra. ale za to ile to ogłoszenie ma odsłon! i pewnie się sprzeda szybciej niż nasze No...wcale bym się nie zdziwiła. W takich chwilach myślę po co mi było wydawać tyle kasy na coś, czego i tak nikt nie doceni:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 andariel na razie się nie załamuję, ale to już długo trwa. Nie chcemy wynajmować, bo w tym domku nie ma pieca i grzejników ani nawet kominka, więc nie mam gdzie iść. Jak się mieszkanie sprzeda, to na jakiś krótki okres przeniesiemy się do teściów, ale wtedy jak bedzie kasa, to szybko się mieszkanie wykonczy do stanu zamieszkania (podłogi, kuchnia i łazienka). Zresztą jak czytam o tych wynajmujących, to sie nóż w kieszeni otwiera. Eedytaa :hug: my tak na początku zamieszkaliśmy. Tylko piecyko-kominek w salonie dzielnie grzał, a my na zmianę dorzucaliśmy drewna. Sypialnię, łazienkę i kuchnię grzaliśmy zależnie od potrzeb i możliwości elektrycznością (zabójstwo rachunkowe) albo gazem z butli. Jeszcze beton na podłodze w salonie był, jak go optańcowała pierwszego sylwestra kupa kumpli mojej Kaśki. Na zdjęciach nic nie było widać poza szarym pyłem i błyskami światła. Rano jak wróciliśmy zastaliśmy jednego z młodych śpiącego na brzuchu na rozwiniętej roli wełny mineralnej. Potem zabraliśmy się za wykańczanie własnymi rękami. Tak naprawdę skończymy to dopiero teraz. Może kiedyś założę jakiegoś bloga i zdobędę się na opowieść. Było śmieszno i straszno, ale nie mieliśmy wyjścia. Chcieliśmy być razem. Teraz są wspomnienia, ale nikomu nie życzę takiego wprowadzania się do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No...wcale bym się nie zdziwiła. W takich chwilach myślę po co mi było wydawać tyle kasy na coś, czego i tak nikt nie doceni:/ Te odsłony niczego nie dowodzą,chyba, że to wyjątkowe curiusum. Jakiś pesymizm zasiałam Myśl pozytywnie Jeśli tylko nie przesadziłaś z ceną, to masz piękne mieszkanie dla kogoś i ten ktoś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 13.11.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Pestka, spoko, tak tylko rozczarowanie przeze mnie przemawia:) I tak musiałam tam ogarnąć po tych wszystkich flejach, więc wydatek był przesądzony. Mam nadzieję, że w końcu coś się wyklaruje... Wtedy będę szukała czegoś albo w W-wie albo w Trójmieście i pewnie będę marudziła, że nic ciekawego nie ma. Albo że widoki nie takie heheh;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 13.11.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Te odsłony niczego nie dowodzą,chyba, że to wyjątkowe curiusum. Jakiś pesymizm zasiałam Myśl pozytywnie Jeśli tylko nie przesadziłaś z ceną, to masz piękne mieszkanie dla kogoś i ten ktoś się znajdzie. tylko kiedy.... Może kiedyś założę jakiegoś bloga i zdobędę się na opowieść. Było śmieszno i straszno, ale nie mieliśmy wyjścia. Chcieliśmy być razem. Teraz są wspomnienia, ale nikomu nie życzę takiego wprowadzania się do domu. chętnie poczytam, jesteś niezłą gawędziarką ( vide - opowieść o p. renacie i p. ani ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 13.11.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) g] Edytowane 30 Grudnia 2014 przez fafulja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts