eranet 16.11.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) A zauważyłeś na moim zdjęciu z postu #13 tego wątku, że ten produkt tam pokazałem ? Zauważyłem, że pokazałes profil alu-45, ja pokazałem inny profil LOC-30 z katem padania światła 30 i mozliwością zainstalowania 2 taśm w środku, specjalnie dedykowany do oświetlenia blatów, więc chyba teraz widzisz różnicę? Edytowane 16 Listopada 2014 przez eranet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 16.11.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 elpapiotra gdzie i jak masz włącznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 16.11.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) elpapiotr a gdzie i jak masz włącznik? Włącznik mam na ścianie, razem z innymi, do pozostałych obwodów oświetlenia kuchni. Podaje on napięcie na dedykowane gniazdo do zasilacza LED, umieszczone nad szafkami wiszącymi kuchni. Edytowane 16 Listopada 2014 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasprzyk 16.11.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 A słuchajcie, co myślicie o czujniku ruchu jako włącznik? Używa ktoś z was takiego rozwiązania? Tak sobie pomyślałem, że można nawet na całej długości blatu (mam łącznie prawie 8m blat) zamontować kilka czujników w różnych miejscach, a każdy z nich miałby gasić i zapalać cały blat. Ciekawe tylko jak by to wyszło w praktyce. Ja nie używam, ale klienci korzystający z zapalania punktowego - sensor na ruch - bardzo sobie chwalą np.: http://www.baldai.pl/product.php?id_product=625 ważne żeby dobrze dobrać moduł do obciążenia, żeby nie sklejały się przekaźniki. pzdr Swoją drogą RGB pod szafkami w kuchni - ktoś wspominał - to MZ niepotrzebny gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts