kubas1307 11.10.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum i nie wiem czy w dobrym dziale piszę. Mam pytanie odnośnie podjazdu dla wózków inwalidzkich. Jeden z właścicieli mieszkania buduje podjazd dla wózka inwalidzkiego w sposób przedstawiony na zdjęciach. 1. Powinien mieć zgodę pozostałych właścicieli lokali na budowę? (U mnie i u kilku innych sąsiadów nikt się pojawił o taką zgodę) 2. Potrzebne jest pozwolenie na budowę czy wystarczy tylko zgłoszenie? 3. Czy odległości od balkonu i od granicy z inną działką nie są za małe? (Odległość od balkonu 5 cm, natomiast od granicy około 30 cm). Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-Wirus- 12.10.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 przede wszystkim powinien mieć zgodę spółdzielni/wspólnoty/właściciela nieruchomości na tego typu prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.10.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Serio tak Ci to przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts