marimag 21.04.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Ale Wy macie tempo !!! Dopiero co wkurw a tu już klucze w ręku. Nas nie dogoniat Gratulacje i z tego. Opisz co nieco. Ile metrów, nowe czy z rynku wtórnego, może wklej rzuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.04.2016 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Iscra, Tern, miło czytać dobre wieści niby mieszkanie to nie dom, ale jednak własne i to cieszy na pewno będzie klimatyczne i wyjątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.04.2016 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Kochani, mieszkanie kupione. 3-pokojowe, całkiem niezły metraż. Na pewien czas wystarczy, chociaż na pewno niedługo będzie się robić dla nas za ciasne. W każdym razie - gdzieś w czerwcu chcemy być już u siebie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.04.2016 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Super! Gratulacje. Mam nadzieję, że się cieszycie Jak najbardziej Hej Iscra, Gratulacje zakupu! A czy w miarę urządzania będziesz pokazywałą nam swoje wnętrza? A w razie czego, to i dorzucimy swoje "trzy grosze" Myślę, że tak, bo przyda mi się Wasza pomoc w urządzaniu ) Ale Wy macie tempo !!! Dopiero co wkurw a tu już klucze w ręku. Nas nie dogoniat Gratulacje i z tego. Opisz co nieco. Ile metrów, nowe czy z rynku wtórnego, może wklej rzuty... Widzisz, 2 tygodnie i po sprawie Była kasa odłożona na budowę, mogliśmy za to postawić coś koło niepełnego SSO, ale że budowa się wysypała, to kasa poszła na mieszkanie. Stąd tak szybko: nie trzeba było kredytu załatwiać. Wszystko jest w nowym wątku, link już w stopce Iscra, Tern, miło czytać dobre wieści niby mieszkanie to nie dom, ale jednak własne i to cieszy na pewno będzie klimatyczne i wyjątkowe Co u siebie to u siebie Dzięki za miłe słowa, trzymaj kciuki, aby rzeczywiście udało nam się pięknie urządzić Gratulacje Dzięki! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.04.2016 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Tym sposobem zamykam teraz ten wątek i zapraszam do naszego mieszkania. Temat ożywimy, jeśli wrócimy kiedyś do naszego marzenia o dworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 24.04.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 No coś niesamowitego, jest mi okropnie przykro, że nie będzie dziennika budowy dworku a tak się na niego napalałam . Ale nic to jesteście młodzi na dworek przyjedzie jeszcze czas. Gratuluje szybkiego zakupu mieszkania i życzę wiele radości ze swoich własnych 4 ścian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 25.04.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Ależ mi przykro iscra:hug: - dworek tak pięknie się zapowiadał... Ale wierzę, że widocznie tak miało być i co się odwlecze to... Będę czekać na Twój Dwór! I gratuluję mieszkania - ma niebywały rozkład - jestem bardzo ciekawa aranżacji:) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts