bombel6622 12.10.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witam. W jakich kwotach szacuje sie usługe szpachlowania łaczen płyt GK ? Jak liczyc m2 , czy cała pow. sufitu czy tylko miejsc łaczen plyt. Szpachlowanie pod malowanie z tasma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 13.10.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Łączenia + cała powierzchnia płyty bo przecież też będzie szpachlowana , siatka lub fizelina sama też się nie zatopi , cena zależy od regionu kraju , małe miasto czy np Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 14.10.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Szpachlowanie łączeń powinno być w cenie montażu płyt, raczej nikt nie rozdziela tych usług. Generalnie położenie gładzi gipsowej na tynk to jakieś 12-28 zł/m2 (bez materiału i oczywiście bardzo zależy od regionu, stąd taki przedział), zobacz sobie tuhttp://kb.pl/salon/tynkowanie-i-gladz/ ale oczywiście przy płytach raczej nie będzie to miało zastosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grudge 17.10.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 U mnie nie opłacało się wynajmować do szpachlowania bo cenę zawołali niewiele mniejszą od pełnej usługi. Miałem już położony stelaż i płyty a brakowało mi czasu na szpachlowanie. Ostatecznie jednak powoli ale sam se poradziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts