nod_one 13.10.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Witam.Mam problem z gwarancją do maty grzewczej. Po zakończonym remoncie, elektryk instalujący matę grzewczą w łazience "Mata grzewcza T2QuickNet 1,5m2/240W + TC NRG firma RAYCHEM" zapomniał zrobić pomiar rezystancji izolacji przed montażem, po montażu i po ułożeniu posadzki jak również rezystancji przewodu maty. Czy mógłbym prosić o pomoc jakie parametry mam wpisac do tabeli gwarancji żebym jej nie stracił. Dodam, że z elektrykiem nie mam już kontaktu ;(Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 13.10.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Oczywiście przy tej tabeli podpiszesz się lub dasz pieczątkę ze świadectwem kwalifikacyjnym E/D + pomiary i ewentualnie kopią legitymacji tego świadectwa (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nod_one 13.10.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Na gwarancji mam już pieczątkę tego elektryka i nr. legitymacji. Więc potrzebuje tylko uzupełnić tabele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 13.10.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Pisz byle co - cała wina spadnie na tego, co in blanco wypełnia dokumenty.Jego ryzyko, jego głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nod_one 14.10.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ma może ktoś jakiś pomysł albo jakąś podpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts