grabek89 13.10.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Witam Zdecydowałem się na zakup małej kawalerki o powierzchni 27,6m2. Bardzo prosiłbym o jakieś koncepcje, w jaki sposób można urządzić tak małe mieszkanko. Oto rzut: Kuchnia nie musi być duża (salon może pełnić spokojnie funkcje jadalni ) Bardzo podba mi się takie rozwiązanie, ale nie wiem czy w tak małym mieszkaniu jest one możlwie do realizacji: Bardzo proszę o jakieś pomysły jak można jakoś sensownie zaaranżować kawalerkę Pozdrawiam i czekam na Wasze koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.10.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Bardzo funkcjonalnie rozplanowana kawalerka i nie ma się do czego przyczepić jest wszystko co trzeba,kuchnia ze stołem i jasny pokój dzienny,szafa przy wejściu.Nie ma co kombinować,bo według mnie układ jest super.O sypialni zapomnij bo nie ma na to miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabek89 14.10.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Też myślę, że w tej kawalerce układ jest OK, ale z drugiej strony, kuchnia zajmuje za dużo miejsca. Jestem facetem i nie będę pichcił, przebywal pół dnia w kuchni, jest mi ona tylko potrzebna do podgrzania michy Dla mnie za dużo powierzchni tego mieszkania zajmuje wlasnie kuchnia. Może jakiś pomysł na aneksik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.10.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Gdzieś też musisz siąść i wygodnie zjeść z tą michą właśnie przy stole,ale nie musi on być w kuchni. http://static.pokazywarka.pl/i/4658817/991975/tgtyy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts