cross099 13.10.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Witam. Mam problem z tym oto napędem. Problem dotyczy tego że brama bardzo słabo reaguje na pilota. Myślałem ze z bliska będzie napęd lepiej działać ale zawiodłem się. Baterie wymieniałem nic. I nie wiem czego to wina. Był pan który montował powiedział że pierwszy raz się z tym spotyka ale wymmienil pilota i nadal to samo i powiedział ze nie wie co można zrobić i się zwinął. Spotkał się ktoś z tym? Można t rozwiązać? Antena jest długa i wystaje na zewnątrz i dziś stanąłem z głupoty przy niej i wcisnąłem przycisk na pilocie i nic. Więc to dziwne że stojąc przy antenie nic stojąc 10 metrów nic 20 też nic. Co zrobić? Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.10.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 To nie jest zbyt popularna firma, wiec o komentarze użytkowników moze byc ciezko. Najlepiej chyba bedzie zadzwonic do producenta... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts