adkwapniewski 16.10.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nie wiem czy pamiętacie Wgregora, Pisał identycznie jak Brzęczkowski (który oficjalnie działał na forum budujemy dom) Na tamtym forum zdjecia można było wklejac bezpośrednio z komputera. Na FM wtedy tylko z zewnętrznego hostingu. No i kiedyś Wgregor się pomylił i chciał wkleić zdjęcie tak jak na tamtym forum. Oczywiście nic z tego nie wyszło a naszym oczom ukazała ścieżka do pliku wraz z nazwą komputera. Teraz krótka sonda: Jaką nazwę miał komputer Wgregora: a) Tomek b) Tomek czy odpowiedź c) Tomek? Panie Tomaszu, jak to mówią : przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Musi Pan popracować nad kamuflażem. Ja, ja ,ja wiem ,ja - Andrzej ? Złośliwcy Drewniane reku jest ? Jest , stary domek grzany prundem jest ? Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 16.10.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) Ja, ja ,ja wiem ,ja - Andrzej ? Złośliwcy Drewniane reku jest ? Jest , stary domek grzany prundem jest ? Jest. I termostat jest, który nie jest produkowany od 1992... I sklep z izolacjami i ogrzewaniem kablami... i centrala składana... bo w 1993 były już reku KOSS i ELGE w 96 Systemair i 98 Flexit. i wyróżnienie na targach w Białym stoku z 1994. i artykuły z zeszłego wieku. Edytowane 16 Października 2014 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 16.10.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nie wiem czy pamiętacie Wgregora, Pisał identycznie jak Brzęczkowski (który oficjalnie działał na forum budujemy dom) Na tamtym forum zdjecia można było wklejac bezpośrednio z komputera. Na FM wtedy tylko z zewnętrznego hostingu. No i kiedyś Wgregor się pomylił i chciał wkleić zdjęcie tak jak na tamtym forum. Oczywiście nic z tego nie wyszło a naszym oczom ukazała ścieżka do pliku wraz z nazwą komputera. Teraz krótka sonda: Jaką nazwę miał komputer Wgregora: a) Tomek b) Tomek czy odpowiedź c) Tomek? Panie Tomaszu, jak to mówią : przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Musi Pan popracować nad kamuflażem. pamiętamy coulignon, pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 16.10.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nie wiem czy pamiętacie Wgregora, Pisał identycznie jak Brzęczkowski (który oficjalnie działał na forum budujemy dom) Na tamtym forum zdjecia można było wklejac bezpośrednio z komputera. Na FM wtedy tylko z zewnętrznego hostingu. No i kiedyś Wgregor się pomylił i chciał wkleić zdjęcie tak jak na tamtym forum. Oczywiście nic z tego nie wyszło a naszym oczom ukazała ścieżka do pliku wraz z nazwą komputera. Teraz krótka sonda: Jaką nazwę miał komputer Wgregora: a) Tomek b) Tomek czy odpowiedź c) Tomek? Panie Tomaszu, jak to mówią : przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Musi Pan popracować nad kamuflażem. Nie chowam się za nickiem, a od kiedy jestem zarejestrowany na FM to widać. Pisać zacząłem znacznie później, jak zastałem zaproszony przez Redakcję. Nic nie muszę udowadniać, robiłem od 1990 roku ogrzewanie elektryczne i rekuperację i robię do dziś. Różnica jest taka, gwc zastąpiłem inwertorem powietrze powietrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor1 16.10.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) i wyróżnienie na targach w Białym stoku z 1994. artykuły z zeszłego wieku. Wyróżnienie na targach jest płatne, ile za nie szanowny Pan zapłacił? Artykuł może napisać każdy z nas, nawet jak bez sensu to nawet Pan. Edytowane 16 Października 2014 przez kolektor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.10.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Nie chowam się za nickiem, a od kiedy jestem zarejestrowany na FM to widać. Pisać zacząłem znacznie później, jak zastałem zaproszony przez Redakcję. Nic nie muszę udowadniać, robiłem od 1990 roku ogrzewanie elektryczne i rekuperację i robię do dziś. Różnica jest taka, gwc zastąpiłem inwertorem powietrze powietrze, Ja tam Panu wierzę... Ale ludzie gadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.10.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 A rekuperatory byly instalowane w domach juz w latach 80' ale skad miales wiedziec... nie bylo internetu... t Brzęczkowski miał Internet na Bartyckiej od 88 roku. Tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.10.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Czuje, że (przynajnmiej na tym Forum) TB zaczyna być lepszy od Chucka Norrisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.10.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 A kto to jest Chuck Norris? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 16.10.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 A kto to jest Chuck Norris? Taki kumpel MacGyvera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.10.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Przepraszam że pytam bo ja znam tylko jednego superbohatera. Brzęczkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 16.10.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Może to tylko mania przesladowcza, ale znam tylko jednego uzytkownika tego Forum, ktory wkleja zdjecia w treść posta, w ten sposob, w jaki zrobił to kropkodyl w swoim drugim poście Postawił kropkę i dał dyla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.10.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Myślę że dowiedział się że częścią historii transformacji Polski po 89 roku. I ta świadomość go przygnietła. Teraz się podnosi. Powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 16.10.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Myślę że dowiedział się że częścią historii transformacji Polski po 89 roku. I ta świadomość go przygnietła. Teraz się podnosi. Powoli. Napisał na pw. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 16.10.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 a jest jakaś różnica między dajmy na to przy takim samym domu, a ogrzewanym pompą ciepła p/p, p/w, p/g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 16.10.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) a jest jakaś różnica między dajmy na to przy takim samym domu, a ogrzewanym pompą ciepła p/p, p/w, p/g ? To zależy . Do domów izolowanych nie stosuje się centralnego ogrzewania jakoby z definicji. Przy dzisiejszej technologii pompy gruntowe w ogóle nie mają sensu. W domach izolowanych to pompa p/w do cwu. Do chłodzenia pompa pp . Edytowane 16 Października 2014 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.10.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Panie Tomaszu, jak to mówią : przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Musi Pan popracować nad kamuflażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.10.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Napisał na pw. Pozdrawiam. Bardzo mi przykro, nie wyjdę za Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 17.10.2014 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkodyl 17.10.2014 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Witam Panie, Panów piszących w moim wątku. Rzeczywiście napisałem na pw do Pana Brzęczkowskiego i odpowiedź otrzymałem, poza tym znalazłem jego firmę (internet pomaga). Być może jest to Jego instalacja, bo jak na razie nikt inny nie wykazał się jakąś znajomością tematu, więc raczej coś ten Pan Brzęczkowski w tej materii wie........ Bardzo dziękuję za "pomoc" wszystkim hejterom, którzy jak widzę znajdą się wszędzie i po sposobie klikania w klawiaturę rozpoznają spisek światowy..... Gdzie byliście kiedy ruscy szpiedzy infiltrowali Polskę??? Wy zapewne, szanowni hejterzy, w tym czasie grzaliście cztery litery przy waszych piecach spalających śmieci, plastikowe butelki i sklejkę (bo szwagier w meblach pracuje....) a za oszczędności na węglu można kupić więcej procentów....Kocham ten kraj, ale muszę zacytować J. Piłsudskiego: "Naród wspaniały, tylko ludzie ku......" Przepraszam za dosadną wypowiedź ludzi kulturalnych, którzy odwiedzają to forum.A małym hejterom, chowającym się za klawiaturą polecam wykonać "ice bucket challenge" dla schłodzenia waszych gorących głów. Pozdrawiam Wszystkich zdrowo myślących, miłego dnia i udanego sezonu zimowego z jak najniższymi rachunkami za ogrzewanie życzę Tym, którzy o to zadbali wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts