ziom8900 14.10.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam czym można pomalować deski niektóre są lekko przysiwiałe idą na obicie drewnianego domku jako ściana wewnętrzna więc będą widoczne chciałem to zrobić lakierem ale będzie widoczne czy da się to jakoś zamalować żeby ładnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.10.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Moja propozycja - wypożycz tzw. grubościówkę i o hebluj te deski i dopiero potem maluj. Będzie bardzo dobry efekt. Jak nie ma wypożyczalni w Twojej okolicy to dogadaj się z jakimś lokalnym stolarzem, nie powinien drogo policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziom8900 15.10.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 są o heblowane i szlifowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_lap 17.10.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 fakt, kwestia wyczyszczenia przynajmniej, albo zdjęcia wierzchniej warstwy. a pomalować można impregnatem, wtedy fanie widać strukturę drewna i jest taki lekki połysk. ja tak malowałem deski na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.10.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Ta deska jest siwa czy sina ? Jeżeli deski są sine czyli drewno na wskutek złego przechowywania i braku zabezpieczenia ulga sinieniu. Usunąć się tego nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts