marez 15.10.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Szukam workowego odkurzacza do mieszkania. Będzie to powierzchnia do odkurzania ok 50 m2. Pomóżcie wybrać taki aby miał sensowną moc, i to najważniejsze dużą moc ssania, długi przewód ok 10 - 13m, miał dobre filtry i był w miarę cichy. Aha i zapomniałem aby dodać aby miał sensowną cenę Dzięki wielkie za Wasze typy. Za wszelkie dodatkowe opinie będę szczególnie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 15.10.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Polecam markę Bosch, z 15m kablem, 2500W, cichy, mocny, ja jestem bardzo zadowlona, o wiele bardziej niż z innych które miałam. http://www.euro.com.pl/odkurzacze/bosch-bgl32510.bhtml#opinie Ps. bezworkowe tej marki też godne polecenia, znajomi mają i są super zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marez 16.10.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Polecam markę Bosch, z 15m kablem, 2500W, cichy, mocny, ja jestem bardzo zadowlona, o wiele bardziej niż z innych które miałam. http://www.euro.com.pl/odkurzacze/bosch-bgl32510.bhtml#opinie Ps. bezworkowe tej marki też godne polecenia, znajomi mają i są super zadowoleni. Ten co podajesz Schatje jest ciekawy. Wczoraj jeszcze wyszukałem parę. Który z tych wszystkich uważacie, że jest najsensowniejszy? ELECTROLUX ZE357 Bosch BGL32500 Electrolux CE Power ZCE2415DB Samsung Jungle VC24BVNJGGT BOSCH BSG 61833 Ewentualnie zaproponujcie coś innego. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kizior Syberyjski 16.10.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Electrolux z serii silence, bardziej słychać zasysane powietrze niż silnik przy dużej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marez 16.10.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Electrolux z serii silence, bardziej słychać zasysane powietrze niż silnik przy dużej mocy. Tak, tylko kosztuje z 200 PLN więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leśko1719512795 16.10.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Tak, tylko kosztuje z 200 PLN więcej. No cóż, to jest kwestia do wyboru - tani albo cichy. Jeszcze nie spotkałem się z takim sprzętem, żeby był i tani i cichy, bo po prostu jedno wyklucza drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marez 17.10.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dlatego jest coś takiego jak kompromis pomiędzy ceną jakością. Ale widzę, że muszę wybrać sam bo nie ma komu się fachowo wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kizior Syberyjski 17.10.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dlatego jest coś takiego jak kompromis pomiędzy ceną jakością. Ale widzę, że muszę wybrać sam bo nie ma komu się fachowo wypowiedzieć. A jak mamy rozumieć twoje określenie "sensowną cenę"? Ja mogę wydać nawet 1000 zł na odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moje_k 07.11.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Ostatnio kupiliśmy bosha. Regulacja mocy ssania. Im większą moc nastawiam tym jest głośniejszy. Dużym plusem jest długi przewód i to że przy nastawieniu maksymalnej siły ssania wyciąga z wykładziny włosy moje i córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts