Adik50 15.10.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Witam Czy ktoś miał w ręku te papy? Jesli tak to proszę o opinie . ;mam do wyboru ; Aspot V60 S42 czy Villas V60 WS 42 cena 62 i 56 zł Jedna podobno jest twarda druga miękka . Nie miałem ich w ręku dlatego pytam PS idzie na styropape więc wydaje mi się że twarda będzie lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 21.10.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 takich słabych pap nie kladzie sie na styropape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adik50 09.12.2014 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 A dzięki papa leży jak ,,mama'' całkiem niezłe dość grube jak na cenę żadnego przegrzania .Dobrze się topiły . I nie rwały się Mam dużo gorsze położone z 10 lat temu i dziś wyglądają jak by wczoraj . Aspota tańsza wydaje się grubsza ale piasek delikatniejszy . W sumie tak z 10 lat myśle że poleżą a potem będziemy albo my albo inni się martwić . Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts