Marta Arta 15.10.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Hej Dziewczyny. Wrzucam moj duzy pokoj z prosba o ocene i sugestie co zrobic zeby byl ladniejszy. Mam w nim stare meble i chcialabym cos zmienic. Najlepiej malym kosztem czekam na Wasze rady. Lubie nowoczesne ale przytulne wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 15.10.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Marta, straszny chaos u Ciebie, jak dla mnie za dużo durnostojek. Miska z owocami na podłodze?!? Ale ze wszystkiego jak dla mnie to stół z krzesłami powinien wylecieć w pierwszej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 15.10.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Marto, widać brak zdecydowania w tym pokoju. nie oceniam wyglądu, bo widzę, że chcesz zmian, (które są baardzo potrzebne). chyba najlepiej załóż swój wątek, bo to dłuższy temat. plan pokoju - wymiary. co możesz kupić, a co musisz zostawić. jaki budżet. co chcecie robić w tym pokoju - kącik ze stołem, kącik TV, spanie? to co jest wygląda na magazynek rzeczy przypadkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.10.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ja akurat zarówno stołu jak i krzeseł bym się nie czepiała, ba..nawet stół jest bardzo OK, bo dodaje lekkości- jego poprostu prawie nie ma w tym pomieszczeniu, i białe krzesła są też ok, pasują do tych ikea stolików, za to całą reszte bym przestawiła, przemalowała, i naj nawięcej pochowała, ten zegar z podłogi z pewnością też..aha- ta taca z owocami to z pewnoością są plastikowe ozdoby... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 15.10.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Rzeczy są dosyć przypadkowe, bo przywędrowały z poprzedniego mieszkania. Dojrzałam już do zmian Zegar stoi na podłodze bo nie mam żadnych 'wieszaków" na ścianie (gwoździe, śruby) Owoce - niestety plastikowe- stoją na podłodze bo nie znalazłam dla nich lepszego miejsca. Za to kwiatki są żywe Pokój ma około 20 metrów i jest prawie kwadratowy. Wejście jest między biokominkiem a szafką z telewizorem. Pierwsze zdjęcie zrobione w wejściu do pokoju. Szafki w pokoju są z drewna bejcowanego na brązowy kolor - nie chciałabym wymieniać ich na mdf czy inny plastik. Kanapa jest do wymiany. Przykrywam ja ponieważ jest beżowo- żółta i chyba już zupełnie nie pasuje. Dodam, ze uwielbiam biały kolor a całe mieszkanie mam w biało-beżowej tonacji. Od czego zacząć? I co myślicie o kwiatach nad łóżkiem? Czy rzeczywiście wyglądają jak bombonierka (wczoraj tak skomentowała je moja Mama.... : "Dlaczego ta bombonierka nie ma ram?") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 15.10.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 (edytowane) ja myślę o tych kwiatach źleod czego zacząć? chyba od funkcji. czy tam ma być kanapa z TV i stół z krzesłami? biokominek zostaje, tam gdzie jest? te drzwi to są na ścianie z biokominkiem czy na ścianie z TV?w sumie ten biokominek to raczej narzuca styl. moim zdaniem wisi za wysoko. oczywiście ta komoda wciśnieta w róg obok nie może tak stać, ale to już dalsza sprawa.potrzebne jest dokładne miejsce drzwi. domyślam się, że kominek jest na ścianie na wprost okna? Edytowane 15 Października 2014 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 15.10.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Wejście jest na ścianie z biokominkiem naprzeciwko okna. Przy czym zaczyna się równo ze ścianą na której stoi szafka z TV. Od wejścia jest 20-30 cm ściany i wisi biokominek. Obok szafki z TV w kierunku wejścia do pokoju stoi jeszcze na podłodze duże srebrne lustro z IKEI. Prostokatne w srebrnych ramach. Do przestawienia, zawieszenia. Biokominek zostaje tam gdzie jest, w pokoju chciałabym kanapę z TV i stół z krzesłami. Łóżko do spania jest w drugim pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 15.10.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 kanapa przodem do kominka czy przodem do TV? co ważniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 15.10.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 kanapa stoi przodem do telewizora a kominek jest z boku. Chyba ważniejszy TV - bo częściej używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 15.10.2014 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Dodalam jeszcze szkic zeby bylo wiadomo gdzie co jest. Oczywiscie proporcje sa troche inne ale widac ustawienie mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza1984 15.10.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Przepraszam za szczerość, ale jeśli nie znalazłaś dla plastikowych owoców lepszego miejsca, to proponuję kosz na śmieci a na stół postaw świeże. Za dużo tu świeczek, świeczników, kieliszków. Minimalizm Zasłony wymieniłabym na jakieś gładkie bez ozdobników. Jakie lubisz kolory, jaki styl ? (faktycznie kominek się wyłamuje) To podstawa, żeby określić w jakim kierunku chcesz pójść. Te beże, brązy z różem mi się troszeczkę gryzą. Ty masz się dobrze czuć w swoim wnętrzu, Więc napisz, czego oczekujesz od nas i swojego salonu. No i jaki budżet wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.10.2014 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Mam kilka zdjęć pokoi, które mi się podobają. Niestety chyba są w różnych stylach. Wkleję kilka. jestem ciekawa, który Wam najbardziej przypadnie do gustu. Budżet średni. ok 6 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.10.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Druga wersja jest taka. Przy czym beton na ścianie to tylko może być tapeta ze względu na właściwości ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.10.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Hej Dziewczyny. Wrzucam moj duzy pokoj z prosba o ocene i sugestie co zrobic zeby byl ladniejszy. Mam w nim stare meble i chcialabym cos zmienic. Najlepiej malym kosztem czekam na Wasze rady. Lubie nowoczesne ale przytulne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.10.2014 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Rzeczy są dosyć przypadkowe, bo przywędrowały z poprzedniego mieszkania. Dojrzałam już do zmian Zegar stoi na podłodze bo nie mam żadnych 'wieszaków" na ścianie (gwoździe, śruby) Owoce - niestety plastikowe- stoją na podłodze bo nie znalazłam dla nich lepszego miejsca. Za to kwiatki są żywe Pokój ma około 20 metrów i jest prawie kwadratowy. Wejście jest między biokominkiem a szafką z telewizorem. Pierwsze zdjęcie zrobione w wejściu do pokoju. Szafki w pokoju są z drewna bejcowanego na brązowy kolor - nie chciałabym wymieniać ich na mdf czy inny plastik. Kanapa jest do wymiany. Przykrywam ja ponieważ jest beżowo- żółta i chyba już zupełnie nie pasuje. Dodam, ze uwielbiam biały kolor a całe mieszkanie mam w biało-beżowej tonacji. Od czego zacząć? I co myślicie o kwiatach nad łóżkiem? Czy rzeczywiście wyglądają jak bombonierka (wczoraj tak skomentowała je moja Mama.... : "Dlaczego ta bombonierka nie ma ram?") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.10.2014 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Wejście jest na ścianie z biokominkiem naprzeciwko okna. Przy czym zaczyna się równo ze ścianą na której stoi szafka z TV. Od wejścia jest 20-30 cm ściany i wisi biokominek. Obok szafki z TV w kierunku wejścia do pokoju stoi jeszcze na podłodze duże srebrne lustro z IKEI. Prostokatne w srebrnych ramach. Do przestawienia, zawieszenia. Biokominek zostaje tam gdzie jest, w pokoju chciałabym kanapę z TV i stół z krzesłami. Łóżko do spania jest w drugim pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.10.2014 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Dodalam jeszcze szkic zeby bylo wiadomo gdzie co jest. Oczywiscie proporcje sa troche inne ale widac ustawienie mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.10.2014 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Macie jakieś sugestie jak niewielkim kosztem zrobić z tego ładny pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 16.10.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) mi tez się podobają wybrane przez ciebie inspiracje:) szczególnie pierwsza i druga - no i nie są takie trudne, można tego typu rzeczy kupić. co do mebli - masz za drobne meble chyba do tego pokoju. wymieniłabym jednak stół. kominek powieszony wysoko jak na kominek dobrze wyglądałby przy stole, tym bardziej, że jego lokalizacja utrudnia ustawienie kanapy. pierwsza lepsza propozycja (z fotelami oprócz kanapy), na razie nie bawię się w styl i kolory, tylko ustawienie i rozmiary: : budżet moim zdaniem niezły - ostatnio urządzałyśmy z koleżanką pokoik od podstaw za 3 tys: fakt, cały z Ikei (wiem, wiem, beee), ale ona chciała jak najprościej i najłatwiej, wszystko z jednego miejsca:) Edytowane 16 Października 2014 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 16.10.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Druga wersja jest taka. Przy czym beton na ścianie to tylko może być tapeta ze względu na właściwości ściany. Bardzo mi sie podoba ten dwa stoliczki z 2giego zdjęcia. Gdzie moza coś takiego zakupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts