DariuszKosmyk 27.01.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Kurcze, ja mam taki problem ze sobą że urządziliśmy dom i ciągle coś poprawiamy;) to się już nas przerodziło niemal w chorobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 01.02.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Co myślicie o takich kanapach? która ładniejsza? Czy ta druga kanapa pasuje do nowoczesnego wnętrza czy tylko do klasyki? Edytowane 1 Lutego 2015 przez Marta Arta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wybrałabym pierwszą, ze względów technicznych. W drugiej oparcie tworzą dwie poduszki, które wg mnie nie są najlepiej wykonane (marszczy się materiał). Po kilku miesiącach użytkowania mogą sflaczeć, zdeformować się i będą psuć cały efekt, tym bardziej, że są duże, mają dużą płaszczyznę, bo są tylko dwie, w przypadku 3 poduch na oparciu możliwe, że nacisk pleców inaczej się układa i one się tak nie odkształcają, tu nie mogę się pozbyć wrażenia, że one za jakiś czas będą bezwładnie opadać.W pierwszej plecy to całość (nie pojedyncze poduchy). Myślę, że jest dużo bardziej solidna. Poza tym jest zgrabna i lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 01.02.2015 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 hihi. masz identyczny gust jak mój chłopak. moglibyście razem zamieszkać hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassi 01.02.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 hihi. masz identyczny gust jak mój chłopak. moglibyście razem zamieszkać hihi ta pierwsza kanapa bardzo ładna, też jestem na etapie wybierania kanap możesz napisać skąd jest i jej cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 02.02.2015 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Kanapa jest z BRW niestety nie pamiętam ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.02.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Druga Bo nie wygląda jak wersalka, bo nie ma wygiętych wyraźnie podłokietników i ma osobne poduszki - łatwiej to wyczyścić i można (prawdopodobnie) przekładać poduszki na dwie strony - to zapobiega ich odkształcaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 16.02.2015 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Po godzinach oglądania inspiracji w necie okazało się ze najbardziej podobają mi się pokoje urządzone w kolorach morza: piaskowym, szarym, białym. Czy wiecie gdzie można szukać inspiracji wnętrz w takich kolorach? Zrobiłam tez "test wnętrzarski" i wyszło mi, ze styl dla mnie to modern cottage chic. Gdzie szukać takich mebli, dodatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.02.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Coś mi się zdaje, że powinnaś szukać pod hasłem: beach style lub coastal style źródło pinterest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.02.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Po godzinach oglądania inspiracji w necie okazało się ze najbardziej podobają mi się pokoje urządzone w kolorach morza: piaskowym, szarym, białym. Czy wiecie gdzie można szukać inspiracji wnętrz w takich kolorach? zerknij tu: http://www.desiretoinspire.net/ setki stron, tysiące zdjęć i inspiracji.... również takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 24.02.2015 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dziewczyny dziękuję za piękne inspiracje. Właśnie o czymś takim marzę. Macie może jakieś namiary gdzie można kupić takie tkaniny na zasłony jak w inspiracji Iw? Szukałam w necie ale znalazłam tylko na zagranicznych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 26.02.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nasz salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 26.02.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 i jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 23.03.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Bardzo ładny salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 23.03.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Dziewczyny czy używałyście kiedyś farb kredowych? Znacie może jakiś sklep stacjonarny z tymi farbami w Warszawie. Zastanawiam się czy wybrać autentico casa blanca czy autentico milk. poradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 24.03.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Uważam, że do większości salonów świetne pasowałyby rzeźby [moderowano]. Ja mam od nich jedną figurę i jedną zamówiłam niedawno bratu - jest ich na tyle duży wybór, że każdy znajdzie coś dla siebie. Edytowane 16 Października 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 15.10.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Dawno tu nie zaglądałam. W międzyczasie zdążyłam kupić kanapę i oddać ją do sklepu bo była fatalnie wykonana. I znowu znalazłam się w punkcie wyjścia. Znowu szukam kanapy... Wrzucam zdjęcia licząc, że coś doradzicie Pierwsze zdjęcie to mój pokój dzienny z nieszczęsna kanapą, która wróciła do sklepu a pozostałe to te z których zamierzam coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts