dawwid 07.06.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Mocno się nad nim zastanawiam, może ktoś go wybudował lub buduje? Pomocna będzie każda opinia... projekt ze strony http://www.domdlaciebie.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 07.06.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Nie buduję tego domku, ani nie zamierzam go budować, moge jedynie powiedzieć parę słów o projekcie: 1. Baaaaardzo skomplikowany i drogi dach !2. Łazienka i garaz w wersji minimum3. Kibelek na widoku osób odpoczywających w salonie.4. Pomieszcze nie gospodarcze 4m2 - hmmm to jest minimalne minimum, a nawet jeszcze mniej Generalnie ma wiecej wad niz zalet, ale to tylko moja opinia więc nie musisz sie nią sugerowac jeśli Ci projekt odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.06.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 To samo, co Wiola. A musisz budować z dachem kopertowym ?. Tyle jest małych domków z dwuspadowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawwid 09.06.2004 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Wielkie dzięki za uwagi... dach może i drogi ale to mi aż tak nie przeszkadza... może to pomieszczenie gospodarcze przydałoby się... ale ogólnie raczej jestem już przekonany. Pozdrawiam i dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 17.06.2004 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 O WC już było, Wwiola ja dorzucę jeszcze łazienkę z widokiem na salon Pom. gosp, też już było, ciekawe gdzie sie zmieszczą: mop, odkurzacz itp, a jest tutaj co sprzątać, do tego rowery, narty itp itd Dziwnie się otwierają i dziwnie umieszczone są drzwi do sypialni nr 10, nie lubię błędów w szczegółach. Z garażu do domu po trawie I na deser: mistrzowskie schody... Za to z zewnątrz mi się prawie podoba P.S. Chyba maja problemy z alfabetycznym ułożeniem projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_kp 17.07.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam serdecznie. Bardzo chciałbym poznać Państwa opinię na temat zamieszczonego w temacie projektu domu. Czy ktoś z Państwa zna tą firmę i czy ma ona dobrą reputację?Czy ktoś z Państwa budował lub jest w trakcie budowy tego domu? Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Pozdrawiam serdecznie. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor35 08.08.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam Kupiłem projekt SYNTIA w tej firmie i projekt nie ma żadnych braków, jedynym mankamentem było to iż projekcik przyszedł po tygodniu, po za tym wszystko OK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 07.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 http://pprojekt.pl/projekt205-bartosz.html http://pprojekt.pl/foto/widok/378big_1.jpg czy ktoś wybudował już takiego Bartusia i może się pochwalić zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syntianin 15.02.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 PProjekt to dystrybutor gotowego projektu autorstwa architektów z wrocławskiej pracowni OPUS. Projekt bez braków - moje ekipy nie miały pytań.O budowniczych dowiesz się więcej na stronie forum jak w moim podpisie.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts