Pansowa 16.10.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 witam, mam zostawiony otwór na schody strychowe 120cm x 75cm... to trochę nie typowy wymiar, jednak da się go kupić. moje pytanie jest takie czy schody strychowe kupuję się idealnie pod wymiar czy trochę mniejsze np. 115x70? a w przypadku stropu z płyty żerańskiej montuje się te schody na jakieś specjalne kołki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 17.10.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Witam, Proponuję zastosowanie schodów strychowych produkcji firmy FAKRO.Wymiar 75x120 niestety nie jest dostępny w ofercie standardowej ale mogę zaproponować wersję LWK Komfort w wykonaniu niestandardowym. Przy zamawianiu schodów w niestandardowych rozmiarach należy podać faktyczny wymiar otworu w suficie oraz wysokość pomieszczenia. Rzeczywisty rozmiar schodów będzie pomniejszony o luz montażowy wynoszący 2 cm na szerokości i 1,6 cm na długości PozdrawiamKonsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts