marny 18.10.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 (edytowane) Mam małe pomieszczenie w garażu które służy mi za warsztat i chciałbym je trochę wykończyć. Garaż wolnostojący, nieocieplony, otynkowany, stan surowy zamknięty. Ściany wymurowane z betonu komórkowego oraz białej cegły dziurawki od 1,8m w górę. Zapewne resztki po budowie domu Problem jest w tym że te dolne pustaki są trochę różnej wielkości i nierówności na jednej ścianie (tej najgorszej, na szczęście małej) sięgają nawet 7cm. Jak to ładnie naprawić? http://s22.postimg.org/l80u3afkv/rzut.png Zdarza mi się tam także przesiadywać tam w zimie. Jest sens jakoś to ocieplać od środka? Pozdrawiam Edytowane 19 Października 2014 przez marny poprawione zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 19.10.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Normalnie takim tradycyjnym tynkiem c/w jak to dawno robili... skład zbliżony do mniej więcej 1 : 1-1,5 : ok 10 (cement / wapno / piasek) Im słabszy tynk tym można grubszą warstwę nakładać, im mniej cementu a więcej wapna - takoż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts