beatagl 18.10.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 WitamZbliżam się do ukończenia układania piaskowca na murkach wjazdu i zastanawiam się nad wyborem impregnatu. Może mi ktoś polecić sprawdzony, dobry środek impregnujący piaskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wotaswf 06.11.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Mi super sprawdził się CT9 Ceresita - kompletnie nie zmienia materiału, a woda jak pokaczce spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 07.11.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 wotasf: mówiłem co z reklamą Ceresita. Ja mam inny - robiony i powinno być ok. I nie jest firmy na "Ce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts