mario823 15.01.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Kurcze nie znam szczegolow - to dostalem, byl przedstawiciel firmy na budowie, poogladal wszystko, wymierzyl .... i to dostalem jako oferte. Co do jakosci, jasne ze zalezy mi na dobrej jakosci, moze nie za super cene, ale w granicach rozsadku. Piszesz, ze przewody jedne z tanszych- to jakie mozesz zaproponowac? Ok, juz doczytalem , zalezy mi tez na przewodach takich, ktorych nie trzeba bedzie wymieniac po jakis 5 latach, czyli te co mi zaproponowano raczej odpadaja.... Edytowane 15 Stycznia 2016 przez mario823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeeN150 16.02.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Również, ze względu na nadchodzącą wiosnę jestem bliski sfinalizowania kwestii WM. Wykonawca zaproponował mi Brinka 300 lub właśnie Thessle 300. Różnica w cenie jest raptem 200 zł więc kwestii kosztów nie biorę pod uwagę. Zapewne ze względu na to, że lubie wspierać polską gospodarkę wybiorę Thessle. Jak będzie okaże się. Jedynie muszę przeanalizować koszty eksploatacji - prąd dla silników, filtry ewentualna wymiana silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmw 09.03.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) Ja raczej biorę pod uwagę Thessle lub Aeris. Po lekturze tematu Brinka odpuszczam sobie ten reku. Edytowane 9 Marca 2016 przez darekmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts