מרכבה 26.10.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Z tym jest problem, ponieważ chodzi o złośliwą parę wodną, wypada folię dać pod izolację i nad.Było to wałkowane w temacie o płycie fundamentowej, o zamakaniu izolacji od skroplin kondesnacyjnych.Ta folia jest położona poza izolacją, po stronie zimnej, wypada dać folię nad izolacją, aby odciąć do cna napływ tego wrednego gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metalzkudowy 26.10.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 a jeśli będę już kładł posadzkę z ociepleniem to jakąś konkretną folię poleca Pan czy to nie ma znaczenia? Grubość? Łączenie folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 27.10.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 hmmm gruba czarna folia tu nie potrzeba jakiś cudów znowu, tylko przyzwoitości.Teraz jak mniemam bloczki fu będą odcięte od ławy warstwą hydroizolacji.Później pod podwalinę, boczna izolacja przeciw wilgociowa/ drenaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phuandruchowicz 18.03.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 18 Marca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erda125 14.04.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Panowie podpinam się pod temat. Wykop zrobiony 10x11m 140 cm głęboko.Twardo jak diabli bo same kamienie i to takie ogromne. miejscami glina trochę spulchniała bo wlało mi się trochę wody, co z tym zrobić? I kolejne pytanie to ze względu na teren (same kamienie) ciężko wyrównać dno wykopu, mam różnice około 10 cm , mogę ustawić szalunki i w nie wsypać piasek i zagęścić? muszę się sprężyć bo za 3 dni ma padać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erda125 14.04.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Acha i ława 60x 35 cm strzemię 25x50 cm dołem 3 druty fi 16, górą 2 tez fi 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts