laura93 19.10.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Dzień dobry, Mam ogromną prośbę. Chodzi mi o dobór koloru, dodatkowego wyposażenia, doboru płytek do łazienki. Niestety nie mogę zmienić rozmieszczenia wc, kabiny, pralki oraz umywalki. Wszystko musi zostać tak jak na zdjęciu poniżej. Jak się wchodzi do łązienki to po lewej stronie pralka, następnie kabina, wc, drabinka, i na osobnej ścianie umywalka. I jeszcze dokładniejsze wymiary to: tak gdzie znajduje się pralka(nie licząc wymiaru komina) - 90cm, na wprost drzwi nie licząc komina ściana - 2,16m, drzwi - 92cm. Nie mam kompletnie wizualnego pomysłu na tą łazienkę jedynie co wiem to to żeby była w nowoczesnym stylu. Oglądałam już wiele różnych łazienek, ale to ciągle nie to. Bardzo proszę o jakiekolwiek wsparcie w pomyśle każda uwaga, propozycja się przyda. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts