Bolek123 19.10.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam, W tym roku przy okazji robienia elewacji zew. podniosłem poziom balkonu. I teraz pojawił się problem - boczne zacieki. Balkon jest od strony zachodniej, wylewka wydaję mi się, że nie schnie. Rozkładam folię na balkon w czasie deszczu ale tak jakby nie pomagała. W załączniku umieszczam zdjęcia. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.10.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Brakuje na tym balkonie kapinosa z blachy po którym woda spadnie na dól a nie popłynie po balkonie , ścianie. Z czego ta wylewka i po co ja nakrywasz folia kiedy to robileś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek123 19.10.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Folią nakrywam po to aby wylewka schła i pełniła funkcję tego kapinosa . Wylewka, wydaje mi się, że jest betonowa. Kapinos mogę zamontować teraz bez wykonywania posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 19.10.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Pytanie kolejne w którą stronę masz spad na tym balkonie? Na boki, pod ścianę czy do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wotaswf 06.11.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Opierzenia sugeruje..... bez tego nihu. Fajne maja na camavo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 07.11.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Reklama trzy piętra wyżej, piąte drzwi na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMajster 16.11.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 posiadasz typowy efekt niedokończonego balkonu. Trzeba założyć kapinos plus po wyłożeniu balkonu cokolik odbija trochę od ściany i woda już w tym miejscu po ścianie nie cieknie. Obecnie tez może być spad źle wyprofilowany na balkonach często jest wylewka wykonana mniej więcej a przyjdzie płytkarz to wyrówna. Ot taka przypadłość że ten ostatni wszystko wyrówna i poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beui 18.02.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam, jakieś pół roku temu odebrałem mieszkanie od developera i na balkonie po obu jego stronach pojawiły się takie oto zacieki: http://i.imgur.com/ZZn4gHk.jpg Mam pytanie do ludzi którzy sie orientują w temacie co może być tego przyczyną i jakie są ewentualne konsekwencje pozostawienia tego w takim stanie. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts