Ulanka123 19.10.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 (edytowane) Hej, czy macie może jakiś pomysł na to co mogę zrobić z tą kuchnią, żeby jakoś wyglądała?? Chcę szafki jakoś odnowić/zmienić/pomalować czy coś w tym stylu ale nie mam pojęcia co tu może pasować... Chcę to zrobić małym kosztem! Ściany były niedawno malowane więc koloru nie zmienię. Edytowane 19 Października 2014 przez Ulanka123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 20.10.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 A może by tak okleić folią Wg mnie to lepsze niż malowanie Kupić nowe uchwyty i kuchnia jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 21.10.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Witam, może zmienić nieco układ wyposażenia np. tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts