kasiulaa 19.10.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam, stoję przed wyborem płyty gazowej i mam spory problem czy wybrać ruszt żeliwny czy emaliowany? Byłam już zdecydowana na model Teki z rusztem żeliwnym EH 60 4G AI AL TR INOX http://www.teka.com/pl/products/view/19668-plyty_kuchenne-eh_60_4g_ai_al_tr_inox ale wiele osób odradza mi ruszt żeliwny ze wzgędu na jego czyszczenie, dlatego też proszę o opinie w tym temacie, co polecacie i czy faktycznie ruszty żeliwne są tragiczne w używaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slay75 19.10.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ale wiele osób odradza mi ruszt żeliwny ze wzgędu na jego czyszczenie, Bzdura jakaś, ja mam płytę z rusztami żeliwnymi tylko każdy oddzielny na palnik. Wsadzam to to do zmywarki i jest czyściutkie jak w dniu zakupu. Może poszukaj właśnie taką płytę z oddzielnymi rusztami, łatwej jest ustawić w zmywarce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulaa 22.10.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 No, tak ale jeśli nie planuję zakupu zmywarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slay75 22.10.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 No, tak ale jeśli nie planuję zakupu zmywarki ? Mimo wszystko, pojedyncze ruszty wygodniej się myje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszny 23.10.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dokładnie... W czyszczeniu rusztów najgorsze są ich rozmiary... Ani do komory tego nie włożysz żeby odmiękło ani nic. Trudno je doczyścić z tego względu własnie. Więc popieram. Osobiście mam emaliowane, więc niż tu nie dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts