yaro09 19.10.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Planuję ustawić zmywarkę tak jak na planie poniżej. Nigdy nie miałem zmywarki. Jeszcze jej nie kupiłem, w związku z tym nie mam instrukcji obsługi. Jak radzicie zrobić odpływ i dopływ wody? W narożniku? W którym miejscu dokładnie? Czy dopływ zimnej wody zrobić na zasadzie kraniku z zaworem? I gniazdo elektryczne chyba też tam (w narożniku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 20.10.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 W narożniku, na tej ścianie co zmywarka. Dopływ dowolnie, odpływ min. 50cm nad podłogą. Gniazdo wyżej niż woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 20.10.2014 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts