ziabka89 20.10.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Witam. Chce zrobić sobie strop drewniany w garazu co pol metra mam szyny metalowe. Chodzi mi jedynie zeby to cieplo nie uciekalo w gore. Chce sobie piecyk wstawic jakis maly np. koze do ogrzewania. Moje pytanie. Czy ten strop nie zapali sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.10.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jak nie spaprasz sprawy to się nie zapali.W drewnianych domach były paleniska.Kuchnie, kominki, kozy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 20.10.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Chcesz stawiać piecyk na tym drewnianym stropie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts