Zeta 07.06.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Dobry wieczór, Witam wszystkich Forumowiczów. Mam przyjemność po raz pierwszy skorzystać z waszej porady. Mój dom jest narazie w fazie projektu. Architekt zaproponował mi łazienkę na poddaszu dość dużą 11 m2, ale z wyjściem na balkon i jeszcze jednym bocznym oknem. Maja wątpliwość dotyczy tego, czy przez te drzwi balkonowe nie będzie w łazience zbyt zimno? Co sądzicie o tym pomyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 08.06.2004 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Napisz coś więcej, pokaż na forum rzuty. Może wystarczy większa maoc podłogówki albi większy kaloryfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 08.06.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Pomysł oryginalny i mysle, że nie chłod od drzwi balkonowych jest tutaj najistotniejszy. Ja generalnie zastanowiłabym sie nad tym pomysłem : w łazience przebywa sie raczej w negliżu i w tym neglizu wychodzic na balkon hmmm. Chyba tylko w bardzo ciepłe dni i wieczory i tylko gdy ten balkon jest dobrze osloniety od oczu sąsiadów (no chyba, ze ktos akurat lubi inaczej ). Takich ciepłych wieczorów mamy w naszym klimacie niewiele, w pozostałą cześć roku taki balkon to tylko kłopot. To sa moje subiektywne opinie, ale może faktycznie balkon w pokoju kąpielowym (bo nie w łazience o po 6m2) to dobry pomysł ?? Nie projektuje pokoju kąpielowego więc i problem mniejszy hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 14.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 tez mialem w projekcie dzrzwi balkonowe w lazience ale z nich zrezygnowalem na rzecz okna. Teraz mieszkam w bloku ktory ma ze trzy lata (czyli technologia jest b nowa) moje biurko jest przy drzwiach balkonowych i w zimie jak sie siedzi przy biurku to jest zimno. W reszcie pokoju jest OK ale w odleglosci 1 m od drzwi jest zimno (a jestem w ubraniu :) - balem sie ze w lazience bedzie zimno po wyjsciu z wanny - Poza tym nie widzialem sensu balkonu w lazience - chyba tylko zeby na nim suszyc pranie ... Pozdraiwam [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts