asiulek1719512754 20.10.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Kupuję mieszkanie, w którym w łazience będzie ogrzewanie podłogowe. Mimo to ma być tam też grzejnik. Łazienka jest mała - niecałe 5m2, w związku z czym nie za bardzo mam gdzie umieścić grzejnik, no i wiadomo, że wizualnie lepiej gdyby go nie było.Czy waszym zdaniem wystarczy sama podłogówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 20.10.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 myślisz że lodówka wejdzie mi do samochodu? jest koloru zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 20.10.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dobrze policzona i wykonana TAK. Możesz powiesić drabinkę do suszenia grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 20.10.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 myślisz że lodówka wejdzie mi do samochodu? jest koloru zielonego Na stówę wejdzie ale czy Ty też tam chcesz siedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 20.10.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Na stówę wejdzie ale czy Ty też tam chcesz siedzieć? tego jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulek1719512754 20.10.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 myślisz że lodówka wejdzie mi do samochodu? jest koloru zielonego wielki dzięki za pomoc, nie poradziłabym sobie bez ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 20.10.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 wielki dzięki za pomoc, nie poradziłabym sobie bez ciebie. Nie ma sie co dziwic, skoro jest podane mało danych to i odpowiedz bedzie mało wiarygodna. Zauważyłem na forum taką dziwną prawidłowosc, niektórzy zadają bardzo szczególowe pytania nie podając albo podając tak mało danych ze udzielenie poprawnej lub oszacowanej (zgrubnej) jest praktycznie niemozliwe. Stąd sie pojawiają takie jak ten docinki lub skierowania do wrózki. Czy to jest tak faktycznie trudno podac wiecej szczegołow odnosnie domu, mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 20.10.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 jak powiedzieli przedmowcy, do andrzejek i wrozb daleko ;P policz zapotrzebowanie na cieplo danego pomieszczenia - dobierz wg. tego zageszczenie rurek uwzgledniajac temp. zasilania i wtedy da rade. drabinke do suszenia recznikow polecalbym niezaleznie od wszystkiego, nie zajmuje duzo miejsca a sie przydaje. na przyszlosc zadajac pytanie naprawde podaj wiecej szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 20.10.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 wielki dzięki za pomoc, nie poradziłabym sobie bez ciebie. nie ma za co, ale tak naprawdę to zasługa mojej szklanej kuli, ktora mi powiedziala jak wygląda twoja instalacja(+parametry) i budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 20.10.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Panowie nie możecie pytać o szczegóły bo pani kupuje. Ja rozumiem że to tryb niedokonany więc możliwe że chodzi o pomoc w akceptacji lub odrzuceniu ewentualnej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulek1719512754 20.10.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 chyba nic trudnego z zadaniu kilku pytań. a jeśli nie chcecie pomóc to szkoda waszego czasu na pisanie czegokolwiek. kupuję mieszkanie, w którym w łazience będzie ogrzewanie podłogowe. i tyle. nie wiem nic więcej. nie znam się na tym i myślałam, że ogrzewanie podłogowe, to ogrzewanie podłogowe, bez żadnej większej filozofii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 20.10.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Podłogowe ma dużą bezwładność od startu źródła ciepła do ciepła w pomieszczeniu schodzi. Grzejąc ciągle tego się nie odczuwa. Jest to dobry i godny polecenia sposób ogrzewania w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 20.10.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 skoro nic nie wiesz to nic nie jestesmy w stanie doradzić, nie wiadomo jakie rozstawy rurek, jaka temp. wody, jakie zapotrzebowanie na cieplo, rzadnych informacji jakie ocieplenie. nie wiadomo czy grzejnik jest jako suszarka a odpowiednia moc zapewni podłoga, czy do ogrzewania potrzeba obu, jak piszesz że "ma byc" to pewnie nowy budynek, sprawdz projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.10.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Czy waszym zdaniem wystarczy sama podłogówka? Drabinka bardzo przydaje sie do suszenia recznikow. Ja mam i podlogowke i drabinki w lazienkach. Swietnie sie to uzupelnia - chociaz drabinki sa ledwie letnie, bo zasilane temperatura podlogowki (a poza okresem grzewczym grzalka elektryczna wlasnie jako suszarka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 20.10.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ... kupuję mieszkanie, w którym w łazience będzie ogrzewanie podłogowe. i tyle.... bez żadnej większej filozofii. no to będzie zimno ale że lodówka, a zwłaszcza zielona grzeje przecież pomieszczenie w którym stoi, to kolega @BrodowskiG na pewno pożyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 21.10.2014 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts