kovalsm 20.10.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 WitamZastanawiam się nad kupnem wąskiej pralki. W trakcie poszukiwań znalazłem pralki z funkcjami parowymi, które jednak slimami nie są, jednak funkcje te wydają się być wyjątkowo atrakcyjne, więc może warto kupić 60-tkę. Dlatego mam pytanie do szanownych użytkowników pralek z takim gadżetem, czy funkcje parowe spełniają Wasze oczekiwania i są warte poświęceń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszratajczyk 23.10.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 dużo więcej musisz dopłacić? Sama funkcja jest godna uwagi, szczególnie dla alergików, palaczy itd. Poczytaj sobie http://www.electrolux.pl/Produkty/Linie/Pralka-Steamsystem---Jak-to-dziala/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kovalsm 26.10.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jeżeli chodzi o kwestie finansową, to jest ona jakby mniej ważna. Chodzi mi o opinie użytkowników, czy funkcje te spełniają swoją rolę jak choćby w artykule, który jest linkowany w poprzednim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts