aleksks 20.10.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Cześć, Jak widzicie ogrzewanie na pelet? Szukam dodatkowego rozwiązania, póki co mam kominek i piec z podkową a dodatkowo chcę założyć piec samozasypowy ( węglowy ) jednak rozważam kupno uniwersalnego pieca który przepali pelet, ekogroszek itp. Co sądzicie o tym? Możecie powiedzieć coś więcej na temat takich pieców i kosztów ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 20.10.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 czysteogrzewanie.plciepłowlasciwie.pl Może na początek coś o piecach na paliwo stałe i szacowanie OZC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonSTEFANellO 07.11.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Ja polecam http://www.backerobr.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts