Stnley 26.01.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 W których miejscach zastosowałes dachówki wentylacyjne?? tzn jaka zasadą sie kierowałeś?? Stosowałeś moze jeszcze jakies inne elementy z oferty Plano11, np kominki?? Mam dach kopertowy, więc dachówki są po 3 szt przy kalenicy na dużych trapezach połaci i po jednej na trójkątnych stronach. Do tego jedna przy kominie ale tylko na przepust kabli do anteny. Stosowałem jeszcze kominek wentylacyjny do połącznia wywiewki kanalizacji. Co do mocowania dachówek to dekarze używają do tego spinek co którąś dachówkę ale nie wiem dokładnie, co którą. Ogólnie mam dość płaski dach 22 stopnie,więc chyba nie wymaga mocowania każdej sztuki. Cięte dachówki są mocowane na drut i papiaki miedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owenmich 28.01.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Niestety widać te niedomalowania na dachu. Oglądałem dach pokryty łupkiem i patrząc z prawej strony widać było ceglaste paski na bokach dachówki. Qrde, ja kupiłem czarną angobe ale dachówka na paletach zafoliowana, póki co nie zauważyłem tych przebarwien, nie straszcie, zeby nie wyszlo ze jeszcze trzeba bedzie dachówke malować ://// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWM 29.01.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Niestety widać te niedomalowania na dachu. Oglądałem dach pokryty łupkiem i patrząc z prawej strony widać było ceglaste paski na bokach dachówki. Ech..... no tego się właśnie boję, a taka porządna dachówka. Nie do wiary, że taką lipę w temacie malowania odwalają. I co .... znowu na Braas`ie ma się skończyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWM 06.02.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Stanley.... Skończyłeś ten dach czy nie ?? Pochwal się jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 06.02.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Stanley.... Skończyłeś ten dach czy nie ?? Pochwal się jak to wygląda. Traf chciał, że jeszcze nie, bo niestety nie wiem jak to się stało ale zabrakło nam około 150szt dachówek i czekam na dostawę. Ostatnio nie było pogody,więc fotek nie robiłem. Poszukam w domu może chociąż kawałek dachu pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 06.02.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Za dużo nie widać ale zawsze coś. Jak skończę i będzie pogoda to pokaże lepsze foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 01.03.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Tak jak obiecywałem fotki skończonego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytasxxx 01.03.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Stanley czy budujesz dom w Augustowie niedaleko Pionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 02.03.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Stanley czy budujesz dom w Augustowie niedaleko Pionek? Nie, w tym bliżej Warki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWM 24.04.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Tak jak obiecywałem fotki skończonego dachu. [ATTACH=CONFIG]306868[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306869[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306871[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306872[/ATTACH] Ładnie wygląda! Szkoda, ze taki mały skos to nie za wiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owenmich 16.09.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Właśnie zaczęli układać mi tą dachówkę, kolor czarna angoba. Póki co wygląda bardzo sympatycznie. Pytanie moje skad braliście czarna angobe do malowania przyciec?? wiem ze do dachówek Bogena jest od Koramica czarna, ale na necie nigdzie nie mozna uzem tego kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts